leserek Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Napisano 18 Wrzesień 2005 ze zlotu w ogrodziencu, wprawdzie krotko bylem, ale ludziska zarabisci...
leserek Napisano 5 Październik 2005 Autor Napisano 5 Październik 2005 dzisiejsze wspaniale dary pola"
leserek Napisano 5 Październik 2005 Autor Napisano 5 Październik 2005 cyfra po moim starszym, 50mpix rozdzielczosci i inne full bajery
Boruta Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 Wypasione te twoje wykopki ;-)).pozdrawiam
Saper.17 Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 Witam leserek to zdjęcie 2 i 3 od samej góry, jesli te żeczy wykopaleś wDębowcu kolo Prudnicka to mogą byc one z tego rozbitego samolotu air cobra p39. ta luska jest bankowo amerykanska wiem bo sam mam ich mase wykopalem je w miejscu gdzie ten samolot sie rozbil.PozdroSaper
leserek Napisano 6 Październik 2005 Autor Napisano 6 Październik 2005 niestety z lotniska polowego alt. rosenberg, dawniej wyskakiwaly jeszcze fajniejsze graty np. porcelitowe zatyczki zamiast swiec, kupa lusek, ja jeszcze wytargalem kawal instalacji. teraz moze i bym jeszcze cos znalazl ale zasiali mi pole...pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.