Bocian Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Napisano 19 Sierpień 2005 WitamPoszukiwany jest moderator do działu sprzęt poszukiwawczy.Warunkiem jest aby nie był związany z żadnym dystrybutorem ani producentem. Żeby z równą energią ścigał reklamy i nadmiar adrenaliny jak i pomagał zagubionym na forum owieczkom :) do tego wymagana bendyktyńska cierpliwość i opanowanie. Zapewniam zszarpane nerwy, siwe włosy i bezsenne noce jak i uzależnienie od forum gratis :)
imperorr Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 a czy mozna dostac wzamian jakies gratisy? ;]
Bocian Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 Dziękuję wszystkim za zgłoszenie. Moderatorem działu sprzęt poszukiwawczy został Martin.Nie wiem czy mu gratulować czy współczuć :)
Mlody Mauser Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 A apropos zawsze sie zastanawialem co robi moderator?
krecix Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 MAUSER HESS - moderator robi to czego nie widac :]Bez moderatora zamiast forum detektory gdzie userzy wymieniaja sie pogladami i opiniami na temat danego wykrywacza mialbys jedna wielka bitwe miedzy klonami rodzimych producentow tj. rutus, penelektronik, armand etc etc etc przescigajacych sie w opiewaniu i podawaniu nieziemskich osiagow swoich produkcji.
Wraith Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 krecix - bez komentarza, widać co sam robisz na tym forum, zwłaszcza w dziale sprzęt
Mlody Mauser Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 hmmm a moze byscie mi powiedzieli jak blokuje komenty itp?
Monti Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Każdy admin i moderator ma dostęp do panelu zarządzania postami itp. To nie jest widoczne i udostępnione dla zwykłych użytkowników :)))pozdrawiam
j35 Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Hmmm...A ja głupi myślałem ,że takie np. owieczki są przed dilerami itp....
Monti Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 j35 o co chodzi w twoim poście,bo albo już późna pora albo nie kojarze :)
j35 Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Cyt.Warunkiem jest aby nie był związany z żadnym dystrybutorem ani producentem. Żeby z równą energią ścigał reklamy i nadmiar adrenaliny jak i pomagał zagubionym na forum owieczkom :) ".Ale to taka lużna uwaga :)Pzdr
Bocian Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 Zagubiona owieczka według mojej definicji to nowy użytkownik który bez poświęcenia nawet sekundy uwagi na poprzednie posty lub użycia wyszukiwarki wpada jak bomba na forum i zadaje pytanie które było juz zadawane 200 razy w ostatnim tygodniu lub pytanie po którym nie wiadomo co palił lub co pił :)
Bocian Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 Acha a moderator to gość który w przypadku ewentualnego konfliktu zawsze zachowuje kamienną twarz i moralizatorski ton odreagowywując potem poza forum nadmiar ciśnienia :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.