Czarek Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Tak jest najpewniej wrześniowa-faaajna:)mi ostatnio tatuś obiecał przywieżć taką z pracy bo chłop opowiadał-Panie-z września przyniosłem z pobojowiska-nasza-na ścianie wisi pełna smaru-jeszcze i w farbie cała jest"ja już taki uhahany...i przywiózł-pogniecioną niemiecką i to jeszcze składak dół i góra inne sygnatury...no chociaż że farba naprawdę jest:)
HU13ERT Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Witam.Mi też się wydaje,że to polska przedwojenna. A bic poszukaj tutaj:
mietek Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Daj zblizenie na uchwyty palakow i zdjecia otwartej, na niemiecka nie wyglada, za wysoka czesc powyzej uchwytu.
imperorr Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 nie mam aparatu, bazuje na starych zdjeciachgdzie szukac tych bic?
mietek Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Na niemieckich byly - na uchwytach palakow, tych z boku (nie zawsze) i powyzej zawiasu uchwytu patelenki.Jednak ta Twoja to racezj polska wrzesniowa albo wczesne LWP, ale poczekaj az sie specjalisci wypowiedza.
Pytanie
imperorr
co to za menazka?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.