Amant Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 Prosze wrzucać tu wszystkie informacje na temat Złocienca i okolic oprucz budowa bo chyba karzdy wie żę tam była jednostka niemiecka za czasów III Rzeszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Koledzy a gdzie są książeczki,biblioteki dociekania. Gotowiznę to szukajcie u MAMUSI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Mogę tylko podpowiedzieć że niedaleko Was był kociołek gdzie zostało rozbite troche Wojska i zdobyto masę sprzętu wojskowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amant Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 Mam kśiążki ale nic niema w nim o zadnym kociołku posiadam tez ksiożke o Budowie napisanom przez niemieckiego oficera a co do kociołka prosze o chociaz małom podpowieć poniewaz szukam bez wykrywacza(na szpikulec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Wiadomość masz na poczcie pozdrawiam,Waldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtaSS Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Sie masz amant. Jestem z pily moze poszukalibysmy razem..tego kociolka w terenie?? Sprzet juz jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amant Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 Mugłbys ze mnom jechac w śierode tom co bedzie na 2 dni ale bys musiał mi pozycyc wykrywke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amant Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 Byłem dziś w kociołku ale bez wykrywacza nic nie znalazłem ,ale zato zwiedziłem pałacyk w bobrowie wpuśćili mnie do niego robotnicy ktuży własnie robiom tam remont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amant Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Macie może info na temat zamku Złocienieckiego i czy ktoś nie z Złocieńca ma jakies ciekawe zdjencia tego zamku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcom Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Witam czy ktos moze napisac jaka jednostka stacjonowała w Budowie. Wiem ze na terenie budowa przebywał Hitler i Ewa Braun ,a 2 ( było 5 ) wierze ktore widac w oddali to pozostałosci po pylonach podstawy do hali sportowej budowanej na igrzyska olimpijskie. W Budowie stacjonuje2 Brygada Zmechanizowana im j.Piłsudskiego na jej terenie sa poniemieckie zabudowania i podziemne tunele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Złocieńca Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Ja wiem sporo na temat walk i fajnych, dziewiczych miejscówek w okolicach...Jestem z Bobrowa.. wiem dokładnie gdzie był wspomniany kocioł.. łatwo wyznaczyc go na mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Zapewne chodzi o kocioł świdwiński:P Ja też jestem z tych okolic. W niektórych miejscach nawet sporo fantów można było wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.