teton111 Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 ale po co ktos mialby wrzucac do wody karabnin szkoleniowy wraz z sprawna bronia, pozatym o okolicy okolo 10 km od miejsca znalezienia go niebylo zadnych koszar itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 tak samo poco mg34 szkoleniowe na zrzutach z bronia pod wroclawiem :) dodam ze wiekszosc tej broni to byly dubeltowki i drylingi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Podczas oczyszcznia terenu z broni i ammo nikt nie wnikałczy karabin jest szkoleniowym przekrojem czy tez normalnymstrzelającym zbierano wszystko i do dołu lub wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 Dzisiaj ponownie pojechałem w teren i niestety strasznie się zawiodłem. Ale lepszy rydz niż nic. Pierwszy wyszedł mausek z połamana komorą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 A pózniej wyszło coś takiego, w weekend znow jade w teren.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Nozyczki calkiem dobrze sie zachowaly!!!Pewno solingena :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 Nożyczki zostaly ułożone w honorowym miejscu w mojej kolekcji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 No jak już obiecałem , zamieszczam zdjęcia z weekendowego wypadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 Najpierw wyszła ładna klamerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 Póżniej nie udało mi sie już nic ciekawszego trafić w lesie, wiec starym sposobem pojechałem do najbliższej wsi po jedyny sklep, gdzie zawsze siedza chłopaki" i zaczerpnołem wiadomości na temat czy cos posiadaja. Okazało sie że jeden nieżle mnie zaskoczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 Coś z 25 roku, za osiagnięcia sportowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 Tego fantu już nie udało mi sie wyciągnąć od mojego dobroczyńcy" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperW. Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 zaczynasz mnie przerażać :]] gratulacje nareszcie klamerki :]P.SMauserek sniper cikawe, ciekawe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 klamra ktora masz od chlopa, to powojenna klamra bundeswehryile za nia polozyles? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 żebym jeszcze płacił zielonymi... Ale on żądał zapłaty w płynie :). To dopiero początek Kacperku mam jeszcze kkilka pewnych namiarów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperW. Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Będzie namiar z moim fartem możesz być spokojny :]]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 Dzisiaj wybralem sie do wujka na obiad z cala rodzinka, pozniej zaiteresowalem sie co moze miec ciekawego z wojny. Kochany wujo od razu skierował mnie do piwnicy na samym wejsciu znalazlem cos takiego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 Niemialm zbyt wiele czasu i jak narazie tylko to wziolem ale jeszcze niedlugo zajde do wujaszka poszperac w piwnicy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Beczka z browaru Brauerei Englisch Brunnen" z Elbląga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 odczyszcze i zrobie sobie stoliczek w pokoju :) Dzieki za identyfikacje bjar chociaz juz wczesniej wiedzialem co to za beczka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperW. Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 heheh :] dobre takiej beczki pod Braniewm nie znajdziesz;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.