Skocz do zawartości

BH lone Star - problem

wiciu_r

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Od kilku dni BH zwariował. Po włączeniu przez 2-3 minuty jest OK ale potem zaczyna sam się wzbudzać, nawet w powietrzu. Rzadna regulacja nie ma na to wpływu. Można co najwyżej wyłączyć i poczekać 5 minut, wtedy znów 2 minuty można pochodzić. Akumulatory naładowane, sprawne. Kabel sondy przytaśmowany do obudowy. Będę wdzięczny za sugestie.
Pozdrawiam
Napisano
Ja mam land stara i tez miałem ostatnio na plaży takie coś - tulko że objawy te występowały po ok. 2,5 godz. pracy. Może to jest nieszczelna cewka. Moja się rozszczelniła i po prowizorycznym uszczelnieniu na razie jest OK, z tym że nie byłem po tym na plaży, gdzie wilgotność jest lepsza. Napisz czy ci się udało coś z tym zrobić. good luck!
  • 4 weeks later...
Napisano
Powitawszy kolegów!
W końcu odkryłem usterkę", chociaż pewnie nieprawdopodobnie to zabrzmi: BH Lone Star jest zakłucany przez moją Nokię 5510 (Idea) pracującą na krawędzi zasięgu. Pod Poznaniem chodzi super ale na wypad w Puszczę Nadnotecką komórę z paska muszę przekładać do plecaka.
Dzisiaj bez komórki w godzinę 13 monet, sygnet, kupa łusek i resztki silnika panzerschrecka.
Generalnie nawet po przełożeniu do plecaka wykrywka głupieje gdzieś sekundę przed nadejściem połączenia lub sms-a.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie