Skocz do zawartości

Żydowskie konta w Szwajcarii

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Rany Julek ,a skąd Ty żeś coś takiego wytargał ? Jako Goj i to w dodatku Polski to bałem się to nawet doczytać do końca ,żeby nikt mnie nie daj nasz Boże i ich Boże nie posądził o antysemityzm bo jeszcze na moje konto w PKO wlezą.
Napisano
Na serio uważam, że moje tematy o Flakturmach, Słupsku itp są ciekawsze niż wypociny w stylu Poznaj Żyda" tomy od 1 do 999999... I ten temat komuś się może podobac (tak jak LPR czy Radio Maryja) ale nie zmienia to faktu, że Forum Odkrywcy nie jest miejscem na tego typu radosną twórczośc.
Napisano
Dla Jacentego2004 dwa piwa poproszę . Lubie czasem zamieszać na forum by poczytać wypowiedzi krzykaczy ; inaczej nudno by mi było .Pozdrawiam.

PS.Jak się nie ma nic do powiedzenia to zawsze mozna napisać śmieciowaty" , nie mniej konta zamordowanych Żydów do dziś dnia procentują w bankach. W Polsce własnosć ludnosci Żydowskiej np kamienice czynszowe zgodnie z prawem po wojnie przeszła na własnosć państwa .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie