rozi Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Napisano 10 Sierpień 2005 Witam Pozwolicie,że zapytam. Szukał już ktoś w okloicach zamku w Krzysztopoże w miejscowości Ujazd.ciekawy jestem jakie efekty miały by poszukiwania.
Grzesio Napisano 11 Sierpień 2005 Napisano 11 Sierpień 2005 Aresztowanie za nielegalne poszukiwania w strefie ochrony konserwatorskiej, względnie rozkopywanie stanowisk arheologocznych na przykład?PzdrGrzesiu
julianni Napisano 11 Sierpień 2005 Napisano 11 Sierpień 2005 podobnie Tyle ze mandacik bo nikt nie zdazyl nic wykopac... 200zl !
vonadamski Napisano 11 Wrzesień 2005 Napisano 11 Wrzesień 2005 Witam!!!Mieszkalem niedaleko 14 km i czesto bywalem na tym zamku. Ktos kto pisze o skarbach w podziemiach i o kopaniu na zamku jest niesamowity. Zadam wiec ja pytanie: Kopal ktos w Warszawskim Muzeum? Slyszalem ze fajne sprzety tam mozna znalesc!Z powazaniem vonadamski
rozi Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Napisano 12 Wrzesień 2005 hehehe cześć. nie chodziło mi o sam zamek oczywiście bo było by to nie możliwe z wiadomych wzglęgów, ale o jego okolice.Niedawno tam byliśmy i tak źle nie było ale oczywiście mogło być lepiej.Coś sie trafia, ale trzeba dużo chodzić.pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.