wutang30 Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Napisano 10 Sierpień 2005 wiatm znalazlem okragly zeton wiem ze jest to najprawdopodobniej liczyj znak i tu prosba czy wie moze zjakiej jednostki pochodzi spisalem te symbole z niegodzieki z gory i pozdrawiam
wutang30 Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Napisano 21 Sierpień 2005 a wiesz cos wiecej moze o tej jednost.
2A Napisano 11 Sierpień 2005 Napisano 11 Sierpień 2005 Witaj,Nierodnaja Rota (kompania pomocnicza)169.Nowo-Trokskiego (z Nowych Troków - wedle Wilna) Pułku piechoty. Jednostka wchodziła w skład II Korpusu armii Niemen walczącej w Prusach Wschodnich w ramach letniej kampani 14 roku.Ciekawy jest mniej więcej rejon odkrycia tej blaszki. Czy można go poznać?
wutang30 Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Napisano 10 Sierpień 2005 wiatm znalazlem okragly zeton wiem ze jest to najprawdopodobniej liczyj znak i tu prosba czy wie moze zjakiej jednostki pochodzi spisalem te symbole z niegodzieki z gory i pozdrawiam
Pytanie
wutang30
wiatm znalazlem okragly zeton wiem ze jest to najprawdopodobniej liczyj znak i tu prosba czy wie moze zjakiej jednostki pochodzi spisalem te symbole z niego
dzieki z gory i pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.