Skocz do zawartości

Do młodzieży

Boruta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ciekawostka.
Dziś wielu zbiera papier itp, nie na odbudowę Ojczyzny, tylko żeby mieć z czego żyć. Czasy się zmieniają, A surowce wtórne nadal są.
pozdr. wonsY
Napisano
Jakbyś teraz powiedział coś takiego młodzieży (kazał), to by cie wzięli za jakiegoś wariata, lub co gorszego.
Pozdrawiam
P.S. Kiedyś aktywnie zajmowali się tym Żydzi, po wojnie jednak ich za dużo nie zostało, więc młodzież musiała przejąć pałeczkę. Pamiętam, jak butelki zbierałem ;-).
  • 3 months later...
Napisano
Ciekawy apel. Ciekawe ile osób obecnie czynnie bierze w nim udział segregując odpady. Ja TAK. Kto nie niech się także do tej akcji włączy. Z kożyścią dla nas wszystkich. Na początek chociaż baterie i akumulatorki z wykrywek wrzucając do pojemników na tego typu odpady. http://reba.pl/? pozdr wz1977
Napisano
A u mnie sa trzy rozne pojemniki, na posortowane odpadki, kazdy w innym kolorze i w ogole wypas. Ktoregos dnia sie zbudzilem troche wczesniej i zobaczylem jak wszystkie trzy sa ladowane razem do jednej smieciarki. Troche ostudzilo to moj zapal do segregowania.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie