Skocz do zawartości

LUDZIE Z BRZEGU - NOWY WĄTEK....

miro5671

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Cześć Miro byłeś z Kudłatym wczoraj na n... chcieliśmy z Marcinem do was dołączyć ale miałeś wyłaczoną komórkę, my byliśmy w okolicach Grodkowa miejsce super interesujące.
Napisano
Witam kopidoły z B-g.
co wam wyszło z baku ziemskiego w niedzielę.
Byłem dzisiaj ustalić zeznania na robotę w Wójcicach(miro zna temat) no i wpadłem do lasu na grzyby:) nic ciekawego z banku ziemskiego nie wyszło. Argentum czy jak się tam kiedyś nazywałeś co trafiliście w niedzielę.
Pozdrowionka
AK
Miro podeślij te zdięcia dla mojej żony
pisz na kanton2@o2.pl
Napisano
nasi ponoc siedzieli tydzien w bieszczadach i poprzywozili fajowe graty, m.in. klamerki.
general- mam nadzieje ze nie bedzie padac...wymysl sensowne pole, chyba ze masz ochote wskoczyc do nas...
pozdro tomek
Napisano
szanowny kolego generale, gdzie sa fotki!!!
domagam sie fotek, wsadz je na forum, albo przeslij na mail na historyk75@o2.pl
musze sie popytac co to za pocisk ten wiekszy.
pozdrawiam.
ps. moje ty liczysz na wplate najpierw:))
Napisano
A nie trochę już za chłodno na ognisko?? Znów będę musiał być kierowcą i znów przeżywać ten koszmar ze zwłokami w samochodzie.hehe. A gdzie tym razem ognisko??
Napisano
No co jest panowie...??? Kantony,Szele,Generały,Kudłosany i reszta....Czekacie na zime ? Jakieś kopanie,wieczorem ognisko i gitarra - tym razem wydrukuje teksty hehe.Odzywać mi się ty !!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie