miro5671 Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Czołem simon.Ja też miałem dzisiaj w pracy być,ale mam to gdzieś i zaraz jadę kopać hehehe....Pozdr. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Cześć Miro byłeś z Kudłatym wczoraj na n... chcieliśmy z Marcinem do was dołączyć ale miałeś wyłaczoną komórkę, my byliśmy w okolicach Grodkowa miejsce super interesujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Witam.Nie byliśmy nigdzie,bo kudłaty zalał ryja hehehe...pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Witam kopidoły z B-g.co wam wyszło z baku ziemskiego w niedzielę.Byłem dzisiaj ustalić zeznania na robotę w Wójcicach(miro zna temat) no i wpadłem do lasu na grzyby:) nic ciekawego z banku ziemskiego nie wyszło. Argentum czy jak się tam kiedyś nazywałeś co trafiliście w niedzielę.PozdrowionkaAKMiro podeślij te zdięcia dla mojej żonypisz na kanton2@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Miro kłamczuchu ja czekałem od 8 rano spakowany, a ty miałes kom wyłączony i obudzięłś się o 11 więc mnie nawet nie wkórwiaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 witajcie brzegowcy.co robita w sobote? moze cos wspolnie pokopiemy?mam caly dzien wolny.pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Hehehe....Kudłaty.Myśłałem,że się nie wczytasz i nie zobaczysz tego postu....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 leserek.Ja w piątek jadę w pieniny,więc nie dam rady....Nie wiem jak reszta...???Gdyby się coś u mnie zmieniło to dam znać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Tomku może ja znajdę czas to wyskoczymy gdzieś na pola. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 general: chetnie , zdzwonimy sie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 A my wczoraj z Mirem pokopali hehe, pełne wory fantów:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 nasi ponoc siedzieli tydzien w bieszczadach i poprzywozili fajowe graty, m.in. klamerki.general- mam nadzieje ze nie bedzie padac...wymysl sensowne pole, chyba ze masz ochote wskoczyc do nas...pozdro tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 szanowny kolego generale, gdzie sa fotki!!!domagam sie fotek, wsadz je na forum, albo przeslij na mail na historyk75@o2.plmusze sie popytac co to za pocisk ten wiekszy.pozdrawiam.ps. moje ty liczysz na wplate najpierw:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Fotki posłałem z rana. Lepiej sprawdź pocztę.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 panie generale, wsadz pan fotki na forum bo nigdy ich nie zobacze :((pozdrowienia tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 Może jakieś ognisko panowie....???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 A nie trochę już za chłodno na ognisko?? Znów będę musiał być kierowcą i znów przeżywać ten koszmar ze zwłokami w samochodzie.hehe. A gdzie tym razem ognisko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 Yowheris.Myśmy już robili ognisko przy 10 st.mrozie hehe....I powiem więej - było super...A co do miejsca - lotnisko luftwaffe Brzeg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 14 Październik 2005 Autor Share Napisano 14 Październik 2005 No co jest panowie...??? Kantony,Szele,Generały,Kudłosany i reszta....Czekacie na zime ? Jakieś kopanie,wieczorem ognisko i gitarra - tym razem wydrukuje teksty hehe.Odzywać mi się ty !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Jacha tylko kiedy:))) Też ostatnio o tym myślałem:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 19 Październik 2005 Autor Share Napisano 19 Październik 2005 Krzysiu.Widzę,że nie ma ludzi zainteresowanych plenerem.....Szkoda fatygi pozdr.Miro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 :((( Nie powiem więcej ku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Mi wekendy odpadają bo mam szkolenia 11,12,i 13 bede miał wolne chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 25 Październik 2005 Autor Share Napisano 25 Październik 2005 No to może w te dni coś zrobimy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.