d007 Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Napisano 4 Sierpień 2005 Czołem Zapraszam do naszej oficjalnej galerii z Bitwy Wyrskiej. Jest to 186 niepublikowanych jeszcze nigdzie zdjęć z naszej imprezy.Galeria znajduje się na naszej stronie internetowej pod adresem:http://www.profort.activnet.pl/galeria8/Pozdrawiam d007webmaster Pro Fortalicium
kloki Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 A ja mam pytanie. Dlaczego Niemcy nie zabili tego jegomościa? ;) Z 10 metrów powinni trafić chyba
akagi Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 bo on miał przeżyć! Przyszła dyrektywa z berlina -ten gość ma przeżyć, więc sam rozumiesz..........kierowca pancerki
kloki Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Heheh, aha rozumiem.. a juz myslalem, ze ta swieca dymna miala go teoretycznie zaslaniac, tylko wiatr wial w inna strone :P
cartman Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 Świetne fotki! Wyrazy uznania! Mam pytanie, czy strzelaliście z polskiego granatnika, bo na zdjęciu są z...ste piguły. Czy w przyszłym roku też będzie ta inscenizacja i jak się na nią wkręcić :-)Pozdrawiam,cartman
kloki Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 Polski granatnik, to tylko replika, dlatego nie bedzie strzelał tymi ogórkami ze zdjęcia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.