Pit_100 Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Napisano 4 Sierpień 2005 Wykopany ostatnio element na Mierzeji Wiślanej w wykopanym dole ok.3m * 1,5m. Znalazłem w nim poskręcane wybuchem blachy i ten element o średnicy ok 19cm. Proszę o pomoc w identyfikacji. Zdjęcie z góry. 2 górne otworki nie mają śrub, a dolny ją ma.
pik78 Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 Troszkę podobna do pokrywy od niem. miny S ale ta ma centralnie na środku otwór na zapalnik !!!Napewnoo zatem nie jest to cześć od miny.pozdrawiam!!!
Pit_100 Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Napisano 4 Sierpień 2005 Wykopany ostatnio element na Mierzeji Wiślanej w wykopanym dole ok.3m * 1,5m. Znalazłem w nim poskręcane wybuchem blachy i ten element o średnicy ok 19cm. Proszę o pomoc w identyfikacji. Zdjęcie z góry. 2 górne otworki nie mają śrub, a dolny ją ma.
Pit_100 Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Napisano 4 Sierpień 2005 I na koniec część wykopana obok tej dużej części. Czekam na identyfiakcję. Pozdro
Pit_100 Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Napisano 10 Sierpień 2005 Nikt nie wie od jakiego to pojazdu?
Boruta Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 E, to jakiś dekiel będzie zakrywający jakąś dziurę w samochodzie, np na końcu wału.Pozdrawiam
Pytanie
Pit_100
Wykopany ostatnio element na Mierzeji Wiślanej w wykopanym dole ok.3m * 1,5m. Znalazłem w nim poskręcane wybuchem blachy i ten element o średnicy ok 19cm. Proszę o pomoc w identyfikacji. Zdjęcie z góry. 2 górne otworki nie mają śrub, a dolny ją ma.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.