kikifas Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Napisano 3 Sierpień 2005 Moi drodzy. Kto pomoże. Oto fant przyniesiony niedawno z pomorskiego lasu. Wygląda na karabin maszynowy bo ma wejscie na trójnóg. Ale nie wiem. Oto fotki.
dojara Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Wtam nie jestem pewien ale wygląda to na rusznice ppanc PTRD lub PTRS
kikifas Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Napisano 3 Sierpień 2005 Moi drodzy. Kto pomoże. Oto fant przyniesiony niedawno z pomorskiego lasu. Wygląda na karabin maszynowy bo ma wejscie na trójnóg. Ale nie wiem. Oto fotki.
kikifas Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Napisano 3 Sierpień 2005 Komora nabojowa nieco zszarpana. Może wybuchem?
kikifas Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Napisano 3 Sierpień 2005 Tu dobrze widać ruchomy zaczep z dziwnym zakończeniem lufy.
MTC Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 Witam , wygląda mi to na MG15 , tyle że coś zdmuchnęło osłonę lufy i całą tylną część.Pozdrawiam MTC
maxikasek Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 To nie jest rusznica- brak hamulca wylotowego- zamiast tego tłumik płomieni jak w km.
Pytanie
kikifas
Moi drodzy. Kto pomoże. Oto fant przyniesiony niedawno z pomorskiego lasu. Wygląda na karabin maszynowy bo ma wejscie na trójnóg. Ale nie wiem. Oto fotki.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.