beny Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2005 Proszę o szybką pomoc w następującej sprawie. Podczas elektrolizy bąbelki zawsze lecą z drugiego przedmiotu (niez fanta) niezależnie od tego jak zmieniam kabelki(+/-).Używam roztworu soli ,usunąłem rdze w miejscu podłończeniaprzewodu, nie wiem co w takim razie jest nie tak.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 http://www.mauser98k.internetdsl.pl/elekt.htmllink do elektrolizy, moze tam znajdziesz odpowieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 beny kabelkami za bardzo nie machaj bo jak podepniesz + do czyszczonego fanta to Ci go zje. Inaczej mowiac -" do czyszczonego przedmiotu +" do metalu na pozarcie.Co do iebabelkowania" to wydaje mi sie ze moze byc kabel uszkodzony, albo mimo wszystko moze nie dotykac golego metalu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Jak lecą bombelki, to szafa gra.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 Dziekuję za pomoc, już wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.