-=Artun10=- Napisano 30 Marzec 2003 Autor Share Napisano 30 Marzec 2003 Witam.Czy napewno jest to nieśmiertelnik i co oznaczają bicia na nim.Pozdrawiam Artur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 1 Kwiecień 2003 Share Napisano 1 Kwiecień 2003 Tak, znak identyfikacyjny (licznyj znak) 62 nieznanego mi z nazwy pułku piechoty na literę S, rota czwarta, numer żołnierza 14. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Artun10=- Napisano 2 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2003 Dziękiwszystkim za informacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Artun10=- Napisano 30 Marzec 2003 Autor Share Napisano 30 Marzec 2003 Witam.Czy napewno jest to nieśmiertelnik i co oznaczają bicia na nim.Pozdrawiam Artur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Artun10=- Napisano 30 Marzec 2003 Autor Share Napisano 30 Marzec 2003 Nie mogę załadować skanu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Artun10=- Napisano 30 Marzec 2003 Autor Share Napisano 30 Marzec 2003 Udało się troszke słaby skan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2003 Share Napisano 31 Marzec 2003 TakPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2003 Share Napisano 31 Marzec 2003 Kiedys byłem swiadkiem ekschumacji zołniezy niemieckich,kazdy z nich oprocz połowy niesmiertelnika,miał przy sobie cos identycznego lecz z innymi oznaczeniami(w jezyku niemieckim).........?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 31 Marzec 2003 Share Napisano 31 Marzec 2003 Z tego co wiem, jest to nieśmiertelnik. jest na nim numer i pochodzenie (gubernia, miasto) danego oddziału (pułku). Wyślę dziś maila z fotką do znajomego w Rosji to może się więcej dowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
-=Artun10=-
Czy napewno jest to nieśmiertelnik i co oznaczają bicia na nim.Pozdrawiam Artur.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.