kuna Napisano 28 Lipiec 2005 Autor Napisano 28 Lipiec 2005 Mała prośba o identyfikacje saperki. Zero sygnatur i śladowe ilości zielonej farby.Znaleziona kiedyś przez znajomego.
kuna Napisano 28 Lipiec 2005 Autor Napisano 28 Lipiec 2005 No i dodam jeszcze, że chyba została trochę zmodyfikowana ponieważ nie składa się tak jak powinna a odrobinę nie do końca.pozdrawiam i czekam na wieści.kuna
maxikasek Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 tak wygląda niemiecka. Nie widziałem jeszcze z metalową nakrętka- tylko bakelit. Powinna mieć na ostrzu waffamt i kod producenta.
kuna Napisano 28 Lipiec 2005 Autor Napisano 28 Lipiec 2005 No wlasnie nakrętka jest metalowa ale wygląda na oryginalną a po sygnaturach zero śladu.No i jak pisałem wcześniej ktoś ją chyba lekko stuningował.Fakt że podobna do niemieckiej ale różni się odrobinkę, chyba że ktoś ma taką niemiecką to można by porównać wymiary trzonka i samej części kopiącej:)
kuna Napisano 29 Lipiec 2005 Autor Napisano 29 Lipiec 2005 taka sama jak moja chociaż pewności nie mam nadal.http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58991526
Pytanie
kuna
Mała prośba o identyfikacje saperki. Zero sygnatur i śladowe ilości zielonej farby.Znaleziona kiedyś przez znajomego.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.