Skocz do zawartości

wakacje z wykrywaczem

kolo71

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Moi drodzy mam d0 was prosbe,poniewaz udalo mi sie zorganizwac pare dni urlpu,wybieram sie do czech,konkretnie oklice skalnego miasta,Teplice,Liberec.
Mam prblem,poniewaz byłem juz w kliku bibliotekach,i ksiegarniach,i niemoge znalezc nic na temat działan wojennych w Sudetach czeskich,czy wogle warto tam jechac z wykrywaczem?
Wydaje mi sie za tak,ale nie jestem pewnien w 100%,z teg co pamietam kiedys były tu fotki fantów które zstały znalezine w lesie gdzie biegnie granica polsk czeska,.Czy w rejonie do jakieg sie wybieram były walki?
Nie chce abyscie mwili mi konkretnych miejsc,ale jesli w jakis sposob mzecie mi pmoc bede bardz wdzieczny,pzdrawiam was serdeczniei licze na odpowiedz.
Patryk
Napisano
witaj,chyba nie uzyskasz odpowiedzi odnośnie czech ja kiedyś zapytałem tylko czy ktoś wie czy w czechach wogóle można legalnie poszukiwać wykrywaczem i mimo kilku tysięcy odsłon,nie dostałem ani jednej odpowiedzi,mam parę miejsc w miarę pewnych i to niedaleko od granicy tylko nadal niewiem czy nie czepią się sprzętu jak będe go przewoził przez granicę ,
a korzystając z okazji to może jednak ktoś wie jak wygląda sprawa poszukiwań w czechach z wykrywaczem?,dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam
Napisano
Witam,
czy można w Czechach szukać z wykrywaczem legalnie - tego nie wiem, ale może pomoże w uzyskaniu odowiedzi ta stronka - b.ciekawa. http://www.detektorweb.cz/
Pozdrawiam
natan

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie