Paweł28 Napisano 28 Lipiec 2005 Autor Napisano 28 Lipiec 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58989469na militaria z tym nie wyskoczę bo tylko złoto i srebro - szkoda.
lain Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 jezu.co to jest?wyglada jak radyjko.500 metrów i 6 pod ziemią?czy to wogule możliwe,czy to jakas potworna lipa?
sanshin Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 Według mnie to lipa tak jak te rózdżki które wkłada się w ręce i ona się kręci.To po prostu lipa i tyle.pzdrSanshin
mis Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 witamno z tymi rózdżkami to bym nie powiedział ze lipa tez tak uwazałem dopuki sam nie spróbowałem i to dział bynajmniej na wode i cieki wodne :)
adler153 Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 hm... a moze by ktos kupil i zechcial sie podzielic spostrzezeniami ?;)))
Wraith Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 Myślę że gdyby tak to działało te 3300zł moznaby uzbierac na fantach w jeden dzien:-)
Sereklegnica Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 To nie ma prawa działać... już po tym ze jest niby zasilane energią człowieka można poznać:)No... może i to działa ale jak tandetny pinpointer a zasilania na pewno potrzebuje.
lain Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 hehe.pogrzebałem w necie na temat tego urządzenia.quadro czy jakos tak.w stanach firma zrobiła furrore naciagajac wielu ludzi,tak ze firma zainteresowalo sie fbi.oni probowali sprzedawac w amerykanskich szkołach wykrywacze narkotyków z takimi samymi wymiennymi wkładami jak ten na metal,tyle ze zmieniało sie na marihuane,amfetamine itp.aha urzadzenie w skrocie wykorzystuje energie psi(?) czlowieka:)a oficjalne opinia niezaleznych expertow na temat tego detektora brzmi tak:The SRI lab report stated in its conclusion that: the tracker is not functional and the operating principle suggested by the manufacturer is scientifically highly questionable at the very least. Both analyses support the suspicion that the tracker is a fake device."to by bylo na tyle.wystarzy wpisac w google ta ich firme i sie posmiac.powodzenia w licytacjach.hehehe.
Paweł28 Napisano 28 Lipiec 2005 Autor Napisano 28 Lipiec 2005 czyli krótko mówiąc cudo. siadamy sobie na stołku i patrzymy gdzie w promieniu pół kilosa są tygrysy pod ziemią. A jak nie ma to zawsze to zawsze można znaleźć plantację maryhy.
Anielskooki Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 wykrywacz zasilany jest energią człowieka"-bzdury takie,że nie wiadomo czy się zesrać czy popłakać.
milbas Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 Do Paweł28 - Tygrysa to znajdziesz, jak dokupisz kartę na stal, bo z ogłoszenia wynika, że urządzenie zawiera karty na srebro i złoto (a może są karty na tygrysy ???) :-)). Jedna wielka lipa. Mam nadzieję, że nie znajdzie naiwniaków.PozdrawiamMILBAS
adler153 Napisano 29 Lipiec 2005 Napisano 29 Lipiec 2005 heheheja bym wzial wersje na drugi. nie ma towaru w miescie a ja bach - odpalam sprzeta, przykladam troche ludzkiej energii (pozytywne wibrajce?) i juz wiem do kogo po siuwax! :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.