dect Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Napisano 27 Lipiec 2005 WitamWpadla mi w rece taka jak widac - jak mozna stwierdzic autentycznosc? Bic zadnych nie widac (albo gdzie moglyby byc?), stan dobry. Pozmoze ktos?
bjar_1 Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Bicia były na szpilkach. Jeśli to czarna" za rany ze startą farbą ,to chyba jest oryginalna.
dect Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Napisano 27 Lipiec 2005 Szczerze powiedziawszy nie wyglada na wytarta z farby - jest szansa ze to zlota? Wieczorem postaram sie wrzucic lepsza fote.
bjar_1 Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Ona jest TŁOCZONA! Złote i srebrne były ODLEWANE!
bjar_1 Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Spokojnie - wychodzi na to ,że jest czarna"...tylko ten kolor metalu mi się nie podoba - czarne" były z mosiądzu lub stali... Sprawdź magnesem czy nie jest przypadkiem stalowa!
Pytanie
dect
Witam
Wpadla mi w rece taka jak widac - jak mozna stwierdzic autentycznosc? Bic zadnych nie widac (albo gdzie moglyby byc?), stan dobry. Pozmoze ktos?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.