PATRON Napisano 24 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2005 Witam,do napisania niniejszego postu skłoniła mnie wczorajsza wizyta w Studziankach Pancernych.... Wiem że temat był wałkowany wielkokrotnie ale wydaje mi sie że należy go za każdym faktem powtarzać....ale po kolei:O godzinie 13.00 wjechałem leśną drogą do lasu....pragę zauważyć że wjechałem bez problemy ta drogą, co jest kluczową sprawą.jako ze w lesie nie ma ani jednego grzyba i jako że w okolicy nie ma jagód to zauważony przeze mnie samochod wzbudził moje zainteresowanie jako pojazd kolegów po fachu" z wykrywaczami o czym z uśmiechem poinformowałem żone która sie również usmiechnęła mowiąc że to fajnie że jest też jeszcze ktos z przyjacielskiego grona szukających"o godzinie 16 wyjeżdżałem z lasu i mina mi zrzedła ponieważ na drodze jakiś s....syn poukładał pociski od możdzieża żeby sie nie dawało przejehać .No i tak sie zastanawiam ....po jaki ch....uj takie palanty chodzą po ziemi ......PS. poczekałem porobiłem zdjęcia autka (czerwona fiesta) pochodzenie Kieleckie ....pasażerów też utrwaliłem i obiecuję że jak jeszcze raz spotkam to upierdolę kolegów na całego......ps2.....że o nie zakopanych melach w lesie i dołach po trzy metry w miejscu upadnięcia Iła nie wsponmnę i niech mi nikt nie mowi że to złomiarze bo zostało baaaaardzo dużo aluminium na wierzchu.PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 Nie tylko na przyczółku tak jest...a z moździerzówkami poukładanymi na ścieżce tez się spotkałem (pod Ruskim Brodem) ,może to ci sami idioci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 Trzeba było sprzedać temat dziennikowi codziennemu FAKT albo TVN :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomko Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 Masz racje pik78; za mało na nas polują - trzeba dawać takie preteksty do działania ,a wkrótce na posiadanie wykrywki potrzebne będzie zezwolenie jak na broń. A dla takich kretynów jedynym lekarstwem jest MKK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.