wons Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2005 Dzięki Bjar, meil doszedł, zaraz jeszcze coś skrobniemy:). Kudłaty - Jako żywo z tamtąd też! :) Aczkolwiek trzeba tam dużo kopać a fantów mało, więc statnio byliśmy na słynnym śmietniku za Bornym. Kopałeś coś? wyszłocoś ciekawego?pozdr. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 niestety nie miałem czasu obejrzałem tylko i zakupiłem troche drobnicy od miejscowych chłopaczków (taka stylowa pamiatka :) ) ryłem w okolicy bornego ale nie na śmietniku - fanty raczej ruskie choć nie nazekam :D jak na jeden dzień zupełnie przyjemnie, mam nadzieję że uda mi sie byc na zlocie w bornym wtedy mam zamiar udać sie do K ale wtedy moze tam być ciasno :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 kilka pierdołów z przed kilku dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 wieczko od czegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 skrzacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 jakieś coś. Jak na godzinkę łażenia po rzęsistym deszczu po śmietniku, to i tak ładnie. Dodatkowo jeszcze jedna butelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 o właśnie ta:OTTO ZENKERBAD POLZINpozdr. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 witamy. Znowu kilka rzeczy doszło do zbiorów. jedna zimówka, jedna butelka i kilka pierdółek. fotki wieczorem, albo nawet jutro, ale pewniakiem będą.pozdr. G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 Wons!!! Witaj to wieczko jest od cybucha fajki. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 Dzięki janushew, szkoda, że tylko wieczko.A oto fotka poprzednich łupów" sprzed kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 między innymi taka książeczka" z napisem Kochbuch" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 A to dzisiejsze - z babcinego ogródka. Kopaliśmy pewien wykop i zaczął się żużel. a tyle już ten ogródek przełaziliśmy... a tu takie rzeczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 medal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 różności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 m. in. muszelka i tabliczka z nazwiskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 zimówka i 2 monety, w tym 1zł z 1949r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 okucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 i jeszcze raz medal. jest taki fajniutki :)pozdr. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 po podczyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 i pół takiego tależa, ale mamy nadzieję, że znajdziemy resztę, tylko trzeba poczekać, aż z ogrodu znikną warzywa.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 Hej Wonsy! Aktualnie mam zwalony komputer (spalony zasilacz i płyta główna) ,jeśli będziecie jechać w moje tereny to dajcie znać na ten numer stacjonarny ,który Wam posłałem w mailu.Czekam na telefon!pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 OK Bjar. Napewno zadzwonomy. Odnośnie łusek, prześlę Ci spis na meila, żeby wszystkich nie tachać ze sobą. pozdr.Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.