Skocz do zawartości

trafienia WONSów, czyli co udało się z ziemi wyrwać

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzięki Bjar, meil doszedł, zaraz jeszcze coś skrobniemy:).

Kudłaty - Jako żywo z tamtąd też! :) Aczkolwiek trzeba tam dużo kopać a fantów mało, więc statnio byliśmy na słynnym śmietniku za Bornym. Kopałeś coś? wyszłocoś ciekawego?

pozdr. wonsY
  • Odpowiedzi 348
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
niestety nie miałem czasu obejrzałem tylko i zakupiłem troche drobnicy od miejscowych chłopaczków (taka stylowa pamiatka :) ) ryłem w okolicy bornego ale nie na śmietniku - fanty raczej ruskie choć nie nazekam :D jak na jeden dzień zupełnie przyjemnie, mam nadzieję że uda mi sie byc na zlocie w bornym wtedy mam zamiar udać sie do K ale wtedy moze tam być ciasno :)
pozdro
Napisano

jakieś coś.
Jak na godzinkę łażenia po rzęsistym deszczu po śmietniku, to i tak ładnie. Dodatkowo jeszcze jedna butelka

Napisano
witamy.
Znowu kilka rzeczy doszło do zbiorów. jedna zimówka, jedna butelka i kilka pierdółek. fotki wieczorem, albo nawet jutro, ale pewniakiem będą.
pozdr. G
Napisano

A to dzisiejsze - z babcinego ogródka. Kopaliśmy pewien wykop i zaczął się żużel. a tyle już ten ogródek przełaziliśmy... a tu takie rzeczy :)

Napisano

i pół takiego tależa, ale mamy nadzieję, że znajdziemy resztę, tylko trzeba poczekać, aż z ogrodu znikną warzywa.
pozdr.

Napisano
Hej Wonsy! Aktualnie mam zwalony komputer (spalony zasilacz i płyta główna) ,jeśli będziecie jechać w moje tereny to dajcie znać na ten numer stacjonarny ,który Wam posłałem w mailu.
Czekam na telefon!

pzdr

bjar_1
Napisano

OK Bjar. Napewno zadzwonomy. Odnośnie łusek, prześlę Ci spis na meila, żeby wszystkich nie tachać ze sobą.
pozdr.
Grzesiek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie