wons Napisano 4 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2005 Został jeszcze jeden przywieziony z Południa przedmiot. Bagnet widoczny na dole zdjęcia - zastępczy. Wykopek, a prawdę pisząc - wyorek... Wyorany na polu przeleżał w warsztacie jakiś czas i trafił we nasze ręce.Pozdrawiamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 68 PP walczył nad Bzurą, m.in. w Sochaczewie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek z Żor Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 dziękuję wszystkim za pomoc.Grześ - te wasze zbiory,lekka nutka zazdrości,podziwiam wasze zamiłowanie i nadal cieszę oczy (zrobiłem przecież u was parę zdjęć)nigdy nie myślałem o wykopkach,a teraz coś mi klupie pod czaszką,może jak wam zaoferuję transport to skusicie się na moją obecność? - marzenia,szkoda,że dzieli nas 600 km.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 5 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2005 Jędrzej, nic nie stoi na przeszkodzie, abyś przy okazji kolejnej wizyty się zapowiedzial" to wyskoczymy na jakieś tereny fantonośne. Ale to jak zejdą śniegi :DPozdr. G&S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 Dopuściłem Grześka do kompa i nawet nie wiedziałem co on tu namalował.Dlatego zmieniam hasło aby mi tu nie psuł opini. Przepraszam Ciebie Wons Waldek.Moderatora proszę o usunięcie po jakimś czasie aby wszystcy urażeni to przeczytali. Komu zrobiłem przykrość to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 10 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2005 OK Waldi. Proponuję nie dopuszczać wątpliwych osobników do komputera, szczególnie udostępniając im swojego nicka... Zima za oknem i tak jakoś nieprzyjemnie, ale my i tak dziś wyskoczyliśmy sobie na małe łazęgi po lesie. Odwiedziliśmy przeszukane miejsce, żeby tylko pochodzić po lesie, a tu wyskoczyły nam fajne rzeczy. Fotki dopiero jutro.pozdr. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 Poszukiwania były prowadzone w zmiennych warunkach terenowo - pogodowych :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 Miejsce kompletnie przechodzone, ale trafiały się różności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 i w różnym stanie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 Maska?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 eeeeeeee... to tylko ryjek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 I klamerka :D a miało być tak bardzo przechodzone :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 od środka trochę ładniejsza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 Zbiorówka wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 Zbiorówka wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 resztki granata kumulacyjnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 wyorane na polu... Odzysk pocisków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 zgnieciony kubek 1/4l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 Klamerka zaraz po pierwszym umyciu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 w trakcie czyszczenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 i tył. Widoczna sygnatura producenta :DPozdr. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Jeśli nie jest to tajemnicą,prosiłbym o lokalizację tego śmietniska-mój mail to:kaszaki@gazeta.plZa wszelką pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dygacHQ Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 no właśnie a gdzie się podziewają wonsy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czabak1 Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 WONSY są teraz tu i z tego co wiem piszą też tylko tu:http://www.exploracja.cyberdusk.pl/phpbb2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.