wons Napisano 4 Grudzień 2005 Autor Napisano 4 Grudzień 2005 Został jeszcze jeden przywieziony z Południa przedmiot. Bagnet widoczny na dole zdjęcia - zastępczy. Wykopek, a prawdę pisząc - wyorek... Wyorany na polu przeleżał w warsztacie jakiś czas i trafił we nasze ręce.Pozdrawiamy serdecznie
Boruta Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 68 PP walczył nad Bzurą, m.in. w Sochaczewie.Pozdrawiam
Jędrek z Żor Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 dziękuję wszystkim za pomoc.Grześ - te wasze zbiory,lekka nutka zazdrości,podziwiam wasze zamiłowanie i nadal cieszę oczy (zrobiłem przecież u was parę zdjęć)nigdy nie myślałem o wykopkach,a teraz coś mi klupie pod czaszką,może jak wam zaoferuję transport to skusicie się na moją obecność? - marzenia,szkoda,że dzieli nas 600 km.Pozdrawiam.
wons Napisano 5 Grudzień 2005 Autor Napisano 5 Grudzień 2005 Jędrzej, nic nie stoi na przeszkodzie, abyś przy okazji kolejnej wizyty się zapowiedzial" to wyskoczymy na jakieś tereny fantonośne. Ale to jak zejdą śniegi :DPozdr. G&S
waldi550 Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Dopuściłem Grześka do kompa i nawet nie wiedziałem co on tu namalował.Dlatego zmieniam hasło aby mi tu nie psuł opini. Przepraszam Ciebie Wons Waldek.Moderatora proszę o usunięcie po jakimś czasie aby wszystcy urażeni to przeczytali. Komu zrobiłem przykrość to przepraszam.
wons Napisano 10 Grudzień 2005 Autor Napisano 10 Grudzień 2005 OK Waldi. Proponuję nie dopuszczać wątpliwych osobników do komputera, szczególnie udostępniając im swojego nicka... Zima za oknem i tak jakoś nieprzyjemnie, ale my i tak dziś wyskoczyliśmy sobie na małe łazęgi po lesie. Odwiedziliśmy przeszukane miejsce, żeby tylko pochodzić po lesie, a tu wyskoczyły nam fajne rzeczy. Fotki dopiero jutro.pozdr. wonsY
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Napisano 11 Grudzień 2005 Poszukiwania były prowadzone w zmiennych warunkach terenowo - pogodowych :D.
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Napisano 11 Grudzień 2005 Miejsce kompletnie przechodzone, ale trafiały się różności.
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Napisano 11 Grudzień 2005 I klamerka :D a miało być tak bardzo przechodzone :D:D
wons Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Napisano 11 Grudzień 2005 i tył. Widoczna sygnatura producenta :DPozdr. wonsY
qla Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Jeśli nie jest to tajemnicą,prosiłbym o lokalizację tego śmietniska-mój mail to:kaszaki@gazeta.plZa wszelką pomoc z góry dziękuję.
dygacHQ Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 no właśnie a gdzie się podziewają wonsy ?
czabak1 Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 WONSY są teraz tu i z tego co wiem piszą też tylko tu:http://www.exploracja.cyberdusk.pl/phpbb2/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.