Skocz do zawartości

trafienia WONSów, czyli co udało się z ziemi wyrwać

Rekomendowane odpowiedzi

Został jeszcze jeden przywieziony z Południa przedmiot. Bagnet widoczny na dole zdjęcia - zastępczy. Wykopek, a prawdę pisząc - wyorek... Wyorany na polu przeleżał w warsztacie jakiś czas i trafił we nasze ręce.

Pozdrawiamy serdecznie

• Odpowiedzi 348
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
dziękuję wszystkim za pomoc.Grześ - te wasze zbiory,lekka nutka zazdrości,podziwiam wasze zamiłowanie i nadal cieszę oczy (zrobiłem przecież u was parę zdjęć)nigdy nie myślałem o wykopkach,a teraz coś mi klupie pod czaszką,może jak wam zaoferuję transport to skusicie się na moją obecność? - marzenia,szkoda,że dzieli nas 600 km.Pozdrawiam.

Dopuściłem Grześka do kompa i nawet nie wiedziałem co on tu namalował.
Dlatego zmieniam hasło aby mi tu nie psuł opini.

Przepraszam Ciebie Wons

Waldek.

Moderatora proszę o usunięcie po jakimś czasie aby wszystcy urażeni to przeczytali. Komu zrobiłem przykrość to przepraszam.

OK Waldi. Proponuję nie dopuszczać wątpliwych osobników do komputera, szczególnie udostępniając im swojego nicka...

Zima za oknem i tak jakoś nieprzyjemnie, ale my i tak dziś wyskoczyliśmy sobie na małe łazęgi po lesie. Odwiedziliśmy przeszukane miejsce, żeby tylko pochodzić po lesie, a tu wyskoczyły nam fajne rzeczy. Fotki dopiero jutro.

pozdr. wonsY

• 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie