DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Przedstawiam wam moją kolekcje wykopków bez wykrywki ( czyli nie mam wykrywki ale wykopałem to u babci na ogrodzie [ Góry sowie ] ) . Niedługo ją bede składał wiec wtedy po pszeszukaniu całego ogrodu moja kolekcja napewno się powiekszy. Za niewyraźne zdięcia przepraszam- wina aparatu w telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Piękne butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Figurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Pocisk Mauser . Oznaczenia na spodzie: cyferki 67 i 21. Jest piękny dlatego że leżał na półce w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Taki sam pocisk Mauser ale już bez łuski i wykopany w czasie kopania dołka na drzewko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Medal Dzień pracy" wykopany w czasie zabijania żaby łopatą :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 łyżka wykopana w czasie odkopywania tajemniczeń piwnicy starego domu, ktora okazała się szambem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 10 szilingów ? niemieckich. Niewiem jak sie zabrać za oczyszczanie więc taka jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 ładny krzyżyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Pierścionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 łańcuszek wykopany w czasie kopania wielkigo 2 metrowego dołu łopatą :) koło małego stawiku. NIe oczyszczony bo nie wiem jak (boje się go zepsuć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Pełno szkła. Wykopane w tym wielkim dole. Może by było więcej ale jak już wyjechałem do domu to wujek go zasypał :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 I jeszcze zdięcia w tym temacie :P http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=204286PozdroDJ MHz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 Hej! Ten pierwszy nabój to nie Mauser a Kałach z 1967 roku ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 Zaczynam cię podziwiać.Oby tak dalej szło ci kopanie i oby starczyło ci cierpliwości.Napisz zkąd jesteś.Blitzkrieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2005 Jestem z Polkowic. Mam babcię w Ludwikowicach Kłodzkich. Domek w Sokolcu. Ciotke i rodzine na Górnym Śląsku. Więc mam gdzie kopać :). A ty z kąd ? Chciałbym nawiązać kontakt z osobami z okolić Polkowic, które też chodzą z wykrywką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 DJ MHz okolice polkowic sa piekne:))duzo duzo okopow z 1945:> naprawde mozna w twoich okolicach duzo znalezc.powowdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2005 Wiem :)))) . W lesie koło Moskorzyna stacjonowały czołgi i są wielkie okopy . Pojade tam sobie w wykrywka jak ją bede juz mial :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2005 Wiem :)))) . W lesie koło Moskorzyna stacjonowały czołgi i są wielkie okopy . Pojade tam sobie w wykrywka jak ją bede juz mial :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.