davx Napisano 21 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2005 mam problem w tej gierce jestem w misji gdzie latam samolotem i musze zniszcyć lotniskowiec i niszcyciela a do tego latają jak wariaty japońce od czego tam zaczać żeby przejść dalej >MACIE JAKĄŚ STRONE GDZIE SĄ KODY DO TEJ GRYpozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 po co kody. Zniszcz po prostu obie łajby. Niszczyciel z działek, a lotniskowiec nadlatujesz wzdłuż osi symetrii i zrzucasz wszystkie bomby w jednym nalocie, potem torpeda i jeszcze trochę z działka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Skoro już o samolocie mowa, to co będzie dalej po tym jak z pozycji tylnego strzelca przeszedłem na fotel pilota? Bo jak przez długi czas mam latać tym wyjątkowo kiepskim symulatorem samolotu i wściekać się z nudów że ciągle to samo (najpierw ciagle i ciagle chodzenie po dżungli), to może już sobie odpuszczę...Wrrr... ta gra to totalna nuda i lipa w porównaniu z poprzednimi częściami... Kiedyś zacząłem w to grać i co jakiś czas powracam do niej z nadzieją, że kolejny etam może będzie ciekawszy... Niestety nadzieje okazują się płonne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Xantos poprostu lecisz w złym kierunku dlatego nic sie nie dzieje . zrób obrót o 360 stopni aż zobaczysz małe mrugające punkciki . to są samoloty usa one cię nakierują na cel . czyli atak na pozycje naziemne na wyspie . Faktycznie do Niemców sie lepiej próje niż do Japońców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Dzięki Sebulaa. Zawróciłem tak jak pisałeś i dotrwałem do końca tej gry. Niestety ogólnie muszę stwierdzić, że najciekawsza i najbardziej grywalna część tej gry jest na samym jej końcu i jest bardzo krótka w porównaniu z chodzeniem po dżungli... Ogólnie musze stwierdzić, że poprzednie części było o niebo lepsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bathin Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Wszystkie tego typu gry są nudne, zabawa zaczyna się dopiero w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Naj;lepsza frajda to odkrycie wszystkich ukrytych misji. Mnie się nie udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.