Gość Napisano 25 Marzec 2003 Napisano 25 Marzec 2003 Czy Góry Sowie zostały zarezerwowane tylko dla Odkrywcy?Czego się boicie?Radom nie zabierze wam tajemnic,a poznanienowych ludzi nie jest łamaniem regulaminu!.Do Odkrywcy .Warto jest używać rozumu ,a nie być tylkodo przesady złośliwym.e-mail: radom07@poczta.onet.pl
akagi Napisano 25 Marzec 2003 Napisano 25 Marzec 2003 chłe, chłe, ..........napisałem po wskazany adres i dostałem taka oto odpowiedź:Witam Pana ! Serdecznie zapraszam na wystawę fotograficzną ,która odbędzie się w Radomiu dn.28.03.03 o godz 18.00 w budynku ŁAŻNI przy ul.Żeromskiego.Temat wystawy -GÓRY SOWIE,tajemnicze sztolnie, kompleks RISES.Wystawa może przyjechać do każdego miasta w Polsce w celu promowania tematów eksploracyjnych. Proszę napisać czy zainteresowała Pana informacja i czy będzie pan gościł w Radomiu.Czekam i pozdrawiam.Wojtek-----------------------------------------------krótko mówiąc czysta komercja, a nie żadna sensacja.A na dodatek cos mi się zdaje niezgodna z prawem, w świetle ostatnich zmian.pozdrawiamakagi
Bocian Napisano 25 Marzec 2003 Napisano 25 Marzec 2003 No i dobrze że się wyjaśniło. Znowu byłbym bee...Poprzednio zamieszczone reklamy nawet tak zakamuflowane jak ta z krzykliwym supertajemniczym tytułem: http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=19610#19610zostały skasowane, i dwukrotnie został wysłany email do autora z prośbą o wyjaśnienie. Ale teksty w postaci Czy góry sowie sa zarezerwowane dla Odkrywcy, czego się boicie, do Odkrywcy, warto jest używać rozumu... itp.. itd.. to już lekka przesada.Rozumiem że każdy chce jakoś zarobić i promuje" swój biznes jak tylko potrafi. Ale to tak jak wejść komuś do domu, narobić na wycieraczkę a potem jeszcze opluć bo ktoś śmiał wyprosić.W serwisie nie ma moderatorów (oprócz wstrętnego" Bociana :) ), ograniczeń, musu logowania, opłat, nachalnych reklam, akwizytorów, więc tak drobna rzecz jak regulamin nie jest chyba zbytnim ograniczeniem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.