motyl71 Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Napisano 19 Lipiec 2005 niedawno stałem się posiadaczem puszki po masce rsc, wewnątrz były dwie instrykcje użycia maski, jedna w stanie powiedziałbym krytycznym, ale druga w całkiem niezłym. jak zabezpieczyć papier aby i z tą nie stało się co z poprzednią.dodam że papier jest dardzo wysuszony i sztywny, mam wrażenie że może się w każdej chwili złamać
Boruta Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 Zafoliować lub na coś podkleić. Pewnie puszka była po weryfikacji i miała nową instrukcję dołożoną.Pozdrawiam
Cyrograf15 Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 Wyprasuj przez papier prafinowany (tylo od strony druku). Tylko bardzo delikatnie z temepraturą żelazka bo przypali.Wojtek
motyl71 Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Napisano 20 Lipiec 2005 dzięki teą myślałem o podklejeniu, ale może spróbuję tego papieru parafinowego, zależy mi aby jej całkiem nie zniszczyć
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.