motyl71 Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2005 niedawno stałem się posiadaczem puszki po masce rsc, wewnątrz były dwie instrykcje użycia maski, jedna w stanie powiedziałbym krytycznym, ale druga w całkiem niezłym. jak zabezpieczyć papier aby i z tą nie stało się co z poprzednią.dodam że papier jest dardzo wysuszony i sztywny, mam wrażenie że może się w każdej chwili złamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl71 Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2005 tak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 Zafoliować lub na coś podkleić. Pewnie puszka była po weryfikacji i miała nową instrukcję dołożoną.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 Naklej może to na jakąś tekturkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 Wyprasuj przez papier prafinowany (tylo od strony druku). Tylko bardzo delikatnie z temepraturą żelazka bo przypali.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl71 Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 dzięki teą myślałem o podklejeniu, ale może spróbuję tego papieru parafinowego, zależy mi aby jej całkiem nie zniszczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.