Skocz do zawartości

Poszukiwacze ze Szczecinka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 239
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
waldi" widzę, że jesteś głównym promotorem tego Forum/jest ciekawe/. Chciałbym wiedzieć, czy jesteście organizacją i czy posiadacie rejestrację? Mam kilka fantów znalezionych na Pomorzu Zachodnim ale nie mam czsu na ich konserwację. Czy wasze fanty gromadzicie i prezentujecie, czy są rozproszone? Mogę w najbliższym czasie przesłąć fotki. Pozdrowienia Geo".

Witam
Narazie jesteśmy na drodze rejestracji, grupa składa się z sześciu osób w tym czterech aktywnych kretów. Do mnie należy konserwacja, internet, organizacja. Artefakty są w jednym miejscu, prawo decyzji do fantu ma osoba znajdująca.

Podaj kontakt na priwa to więcej powiem, bo tu możemy załapać naganę.

Pozdrawiam
Waldek

Witam ,,Poszukiwaczy ze Szczecinka. Posiadam skorodowany kordzik, znaleziny w 2005 roku koło zniszczonego domu na Pomorzu(jak na obrazku). Nie mogę wująć klingi z pochwy a szkoda niszczyć okucia. Waldi, jeżeli podejmiesz się rekonstrukcji i przedstawisz na forum ,,Odkrywcy" po naprawie, to w imię zaufania poszukiwaczy podaruję ci go gratis. /Geo/

Witam
Geo nie ma problemu nawet zapłacę za przesyłkę podejmę się odzyskania i odmłodzenia. Tak prawdę mówiąc to większa satysfakcja ze znalezienia odrestaurowania, bo później to nawet zapominamy że coś takiego mamy.

Nie zabardzo rozumiem o które forum Ci chodzi,(Każde forum jest dla nas a nie prywatne, więc zapraszam) aby nie podpaść adminowi za prywatne podaduchy zapraszam na priwa lub GG.

wraczkowiak@wp.pl
GG.Ela-Waldek 7672440
Tel. 507 166 124

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie