Mlody Mauser Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2005 No własnie tak jak w temacie.Pozdr Młody(Mauser Hess) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utah Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 ja lubie sobie zapykac. dla relaksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Lipiec 2005 Share Napisano 18 Lipiec 2005 To co ,może jakaś potyczka? Gierkę mam ,a w necie jeszcze nie grałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 18 Lipiec 2005 Share Napisano 18 Lipiec 2005 mauser wyjechal bedzie 4 sierpnia to sie zmowcie pzdr ojciec mausera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utah Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 bjar a masz oryginala?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Dupa ,mała pomyłka... mam Call of Duty a nie MOH... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utah Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 o, to szkoda. juz myslalem ze zapykam z poszukiwaczem z prawdziwego zdarzenia;) nie dasz rady zalatwic medala? moze byc pirat. wiem jak sprawic aby dzialal w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 To Ty załatw Call Of Duty! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utah Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 mam ale pirata. a w cod tak sie nie da jak w medalu niestety:( polecam jeszcze wolfenstein: enemy territory. mozna sciagnac za darmo. jak chcesz to dam linka. tez druga wojna, realizm troche podrasowany pod quake ale gra sie przyjemnie(podzial na klasy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerjager Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Utah, da sie grac na piracie w CODa. W sumie, to w necie wole CoD niz Medala. Jak chcesz pograc na piracie to zainstaluj All seeing eye i szukaj scarakowanych serwerow. Jesli pojawi sie napis cd-key in use" czy cos w tym stylu, to na takim serwie nie pograsz. Na innych nie ma problemu. Powodazenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 A w COD`a United offensive ktoś może zagra? szpilam w to prawie codziennie, nie da się od tego oderwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Witam wczoraj zaczolem grac w CoD i mam....pytanie.Isitnieja jakies cziterskie programy do tej gry typu wallhack ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRaS_ZG Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 czitera mowimy glosne NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzbox Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Ja gram w moha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 cziterom stanowcze NIE!!! to po co w to grać skoro zawsze wygrywasz...ja kocham to kiedy siadam wieczorem i napier.... z całym Swiatem na multi i jestem najlepszy (rzecz jasna nie zawsze bo to było by zarozumiałe stwierdzenie). Chętki do COD`a djacie znać. P.S. kiedy prmiera COD`a 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRaS_ZG Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 premiera jakos w pazdzierniku.polecam gre Americas Army :P,najbardziej realistyczna gra on line no i za free jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 ale to jest gra inna niz medal.....i w medala tluke bez kodow...wiec sie nie czepjajcie....a w coda musze troche potrenic na czitach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRaS_ZG Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 nie wiem czy w COD multiplayer jest program PunkBuster ktory wykrywa cziterow i banuje IP tak ze jak cie zlapie to juz nie zagrasz sobie,co to za przyjemnosc z granie skoro masz czity w stylu aimbotow czy innej zarazy,a czitow tak sobie sie nie wpisuje jak na single,to jest wyzsza szkola jazdy,ludzie jest PunkBuster W COD Multiplayer?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 JEST:)Ale mozna sciagnac sobie programik do zmieniania IP chyba bodajrze jest taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRaS_ZG Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 napisze ci jak dziala PB,jak wchodzisz na server to on ci skanuje kompa,jak znajdzie plik z czitem to odrazu masz bana,zmiany ip nic ci nie pomoga,a pliki czitowskie nie ukryjesz (siedzialem troche w tym i dostalem hardwarebaned,fart ze to byl ban na 24 godz),jestem przeciwny czitowaniu,chcialem zobaczyc jak taka gra na czitach wyglada,i nie jest to fajne jak widzisz goscia za scianami i wiesz jaka ma giwere a twoje kule leca odrazu w jego glowe,zero przyjemnosci z takiej gry,a programu to zmiany IP nie ma,masz jedno IP nadane przez TPsa lub innego operatora internetowego.Pozdro Cziter :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Wybacz....niemoge byc cziterem.....bo nawet nie zywalem czitu tylko pytalem sie czy sa/.....wiec??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRaS_ZG Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 napewno sa do COD czity,musisz poszukac po zachodnich forach cziterskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 o to jednak sa....czyli jak mnie rozjezdzaja do zera to czity:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRaS_ZG Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 hmmm.moze jestes totalnym noobkiem,lub wbijasz sie gdzie graja klany,komunikacja na przez program TeamSpeak i szans nie masz,przewage masz jak gras zespolowo,sam nic nie zdzialasz :),pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Wracając do tematu :P to ja gram czasami przez internet w MOHAA :D Jakby ktoś chciał ze mną zagrać to piszcie :)piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.