Skocz do zawartości

Cynkowe odznaki jak naprawić ???

pol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich dzisiaj na osłode w miejscu zamiaast ok nastu hełmów i tylez samo róznego oporządzenia wyskoczyła mi niestety niekompletna tarcza za Demjansk , ale zeby nie było za fajnie peknieta wzdłóż miecza i skrzydła samolotu.I tu moje pytanie czy możliwe jest jakies połączenie tych elementów, żeby jakos to wygladało.A i najważniejsze wykonana jest z cynku, to tak zeby juz wogóle nie było za łatwo.Macie jakies doświadczenia w naprawie cynkowy fantów, czy skazany bede niestety łączyć to na klej.Proszę o pomoc i czekam na odp.

P.S.Jakby ktoś z was posiadał górę odznaki równierz cynkowa tj. wrone wraz z napisem w dobrym stanie i chciał sie pozbyc to prosze o oferty na maila

pozdrawiam

Imperorr no własnie ze wronke to dopiero poszukuje , narazie mam tylko samolot i miecze, bjar_1 zdjecia postaram sie zamiescic w tym tygodniu.

P.S. Jeszcze raz naprawde jakby ktos miał cynkowa góre oczywiscie orginał z napisem i chciał sie jej pozbyc, yo chetnie kupie, a jak nie to poczekam do wiosny bo narazie pokrzywy typu 1,70 zabardzo odczułem i nie mam takiego zasiegu

pozdro pol

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie