Witam Trafiłem to dziś na lotnisku gdzie wychodziło juz sporo części od niemieckich i rosyjskich samolotów, pierwsza myśl która przyszła mi do głowy to że jest to górna część wolantu ale mam tez wątpliwosci, dla zobrazowania wielkości łuska od mausera (nic innego nie było pod reką) fant jeszcze nie wyczyszczony prosze o pomoc w identyfikacji, na drugiej fotce element od... no własnie albo od uprzęży spadochronowej albo od jakiś lotniczych pasów ale tez nie mam pewności od jakich, w tym przypadku prosze też o pomoc (fant z tego samego miejsca). Pozdrawiam Mateusz
Pytanie
kudlaty
Witam
Trafiłem to dziś na lotnisku gdzie wychodziło juz sporo części od niemieckich i rosyjskich samolotów, pierwsza myśl która przyszła mi do głowy to że jest to górna część wolantu ale mam tez wątpliwosci, dla zobrazowania wielkości łuska od mausera (nic innego nie było pod reką) fant jeszcze nie wyczyszczony prosze o pomoc w identyfikacji, na drugiej fotce element od... no własnie albo od uprzęży spadochronowej albo od jakiś lotniczych pasów ale tez nie mam pewności od jakich, w tym przypadku prosze też o pomoc (fant z tego samego miejsca).
Pozdrawiam Mateusz
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.