bunkerites_banditen Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Napisano 5 Lipiec 2005 Obecnie warto odwiedzic Konewke. Bunkier oświetlony, ławeczki, wydawnictwa, teren ładnie zagospodarowany, czysto i miło. No i ładna okolica. Naprawdę warto. Zapraszam
bunkerites_banditen Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Napisano 5 Lipiec 2005 W Jeleniu jest rujna i masakra w jednym. Piekne czasy przemineły , ehhh a szkoda, ja je jeszce pamietam :(
julianni Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 moze sie ruszy jak na Konewce. A wogole wiadomo kto i co tam ?
kloki Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 Na Konewce na szczęście wygospodarowano teren, schron odrestaurowano. Na Jeleniu niestety jest już masakra, powyrywane kable, wyrwy w ścianach, tory rozkradzione, nawet nie ma już oryginalnych drzwi.. - jednym słowem sam żelbeton. A może i jego niedługo zabraknie tam?! Szkoda słów...Osobiście mam kilka km. do Konewki i Jelenia. Byłem na otwarciu bunkru w Konewce po przejeciu przez nowego wlasciciela i odrestaurowaniu. teraz z lampami jest wogóle inna atmosfera. Czuć i widać ogrom tej konstrukcji. Polecam przejeżdżającym odwiedzenie tego miejsca.
bunkerites_banditen Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Napisano 24 Sierpień 2005 Zgadza się, jestem tam co tydzień na weekend z racji że troszkę tam (powiedzmy pracuję) i naprawdę co tydzień jest cos nowego, fajnie by było jak by wiekszosc obiektów na terenie polski miała swojego właściciela. Lecz przy naszym obecnie państwie jest to mało realne. Szkoda wielka !!!Pozdrawiam !!!ps. Torowisko na Jeleniu też rozkradli ?? kurde to mieli troche kucia betonu, ehhh dawno tam nie byłem bedzie ze 3 miesiace !!!! trzeba odwiedzic poczciwy Jeleń. Pamietam jeszce lata 90te jak tam było extra
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.