Skocz do zawartości

Garret ACE 250

@@@

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jest bardzo dobrej jakosci. a nawet jednego opchne jesli jest Pan zainteresowany.
moje gg 2936193
pikapika@wp.pl

proszę poczytać na jego temat w innych watkach

pozdrawiam
Napisano
Mam pytanie związane z miejscem wyprodukowania tego, jak również ACE 150. Czy na wykrywaczu znajduje się napis: Made in USA lub czy nie są to przypadkiem wykrywacze wyprodukowane w Azji dla Garretta. Pytam, bo mam wątpliwości związane z niską ceną jako, że cudów w gospodarce rynkowej przecież nie ma. Proszę o autoratywną odpowiedź.
Napisano
...i pewnie sklep nie ma w ofercie detektorow firmy Garrett.
Subtelne podejscie do reklamy swoich produktow :)
A cuda sie zdarzaja -mozna cos wyprodukowac np. w Chinach, podpisac MADE IN COSTAM i bedzie to legalne. Jak? nie bede podpowiadal
pozdro
Napisano

A oto informacja zawarta na moim ACE 250. Zrobiono w Stanach.

P.S.
Znajomy, który dość często sprowadzał towar z Chin, będąc kiedyś w Chinach właśnie widział jak ładowano kartony z napisem Made in Scotland" :).

Napisano
Cóż....Adidasy" produkowane są w Wietnamie i nikomu to nie przeszkadza.Można i tam dopilnować jakości.
A bywa i tak,że rodowici Amerykanie mają wieloletnie problemy z wtryskarkami,co wyrażnie odbija się na jakości ;)
Pozdrawiam,
wicja1
Napisano
jano wielkie dzięki za rozwianie moich wątpliwości. vonNogaj nigdy nie ukrywałem, że Raned to Denar i prawie wszyscy o tym wiedzą.
Dundee zgadza się, że nie mam Garrettów w ofercie, chociaż mi proponowano. Zawsze dążyłem aby mieć w ofercie coś wyjątkowego, czego nie mają inni, nie chcę być jednym z wielu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie