@@@ Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Napisano 4 Lipiec 2005 Czy Garret ACE 250 jest dobrej jakosci wykrywaczem w swojej cenie ?????
MaciekC Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 jest bardzo dobrej jakosci. a nawet jednego opchne jesli jest Pan zainteresowany.moje gg 2936193pikapika@wp.plproszę poczytać na jego temat w innych watkachpozdrawiam
Raned Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Mam pytanie związane z miejscem wyprodukowania tego, jak również ACE 150. Czy na wykrywaczu znajduje się napis: Made in USA lub czy nie są to przypadkiem wykrywacze wyprodukowane w Azji dla Garretta. Pytam, bo mam wątpliwości związane z niską ceną jako, że cudów w gospodarce rynkowej przecież nie ma. Proszę o autoratywną odpowiedź.
von Nogaj Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Rened=denar denar=sklep z wykrywaczami w gdyni(reklame widac z autobusu " zgadza sie?
Dundee Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 ...i pewnie sklep nie ma w ofercie detektorow firmy Garrett.Subtelne podejscie do reklamy swoich produktow :)A cuda sie zdarzaja -mozna cos wyprodukowac np. w Chinach, podpisac MADE IN COSTAM i bedzie to legalne. Jak? nie bede podpowiadalpozdro
jano Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 A oto informacja zawarta na moim ACE 250. Zrobiono w Stanach.P.S.Znajomy, który dość często sprowadzał towar z Chin, będąc kiedyś w Chinach właśnie widział jak ładowano kartony z napisem Made in Scotland" :).
wicja1 Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 Cóż....Adidasy" produkowane są w Wietnamie i nikomu to nie przeszkadza.Można i tam dopilnować jakości.A bywa i tak,że rodowici Amerykanie mają wieloletnie problemy z wtryskarkami,co wyrażnie odbija się na jakości ;)Pozdrawiam,wicja1
Raned Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 jano wielkie dzięki za rozwianie moich wątpliwości. vonNogaj nigdy nie ukrywałem, że Raned to Denar i prawie wszyscy o tym wiedzą.Dundee zgadza się, że nie mam Garrettów w ofercie, chociaż mi proponowano. Zawsze dążyłem aby mieć w ofercie coś wyjątkowego, czego nie mają inni, nie chcę być jednym z wielu.
Dundee Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 Raned, a co takiego wyjatkowego jest w Twojej ofercie?to COS" czego na pewno nie ma Garrett wg Ciebie?pozdrawiam
Raned Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 Dundee - małe nieporozumienie, staram się mieć towar, którego nie mają inni.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.