hakas Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 A falsa nie można wykopać z ziemi? Na stanowisku arheologcznym kultury wielbarskiej , dla dowipu podłożyłem posązek buddy kupiony w pamiątkach ( uprzednio go podrasowałem ogniem i obuchem siekierki) zatarłem napis made in china i wio :-{)) żebyście widzieli jaka sęsacja była mało Głos Koszaliński na wykopki nie przyjechał zrobić reportarzu z sensacyjnego odkrycia arheologicznego. To znaczy, że jak budda był z ziemi to był orginales??? :-{)
Filip II Napisano 9 Lipiec 2005 Napisano 9 Lipiec 2005 Ten numer z Buddą jest niezły :) Ale raczej nikt nie zakopuje takich rxzeczy w ziemi.A jakie rozmiary tego orzełka ?
kucek Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Napisano 4 Lipiec 2005 Raczej nie, ma otwór może do osadzania na jakimś drzewcu?
kucek Napisano 7 Lipiec 2005 Autor Napisano 7 Lipiec 2005 Znalezione w ziemi przez kolege na poligonie SS Heidelager. Raczej mało pradopodobne że to falsyfikat. Spróbuje niedługo zrobić lepsze zdjęciadzieki
KudłatyHD Napisano 9 Lipiec 2005 Napisano 9 Lipiec 2005 A uswiadomiłeś ich później z tym buddą, czy teraz jakiś gość pisze prace doktorska na ten temat hehehe
kucek Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Napisano 10 Lipiec 2005 Miał jakieś 15 cm wysokości i tyle samo rozpiętości skrzydeł. Pisze miał bo właśnie koleś wymienił go na innego fanta :(dziękipozdrawiam
Boruta Napisano 8 Lipiec 2005 Napisano 8 Lipiec 2005 Ja dla mnie to prędzej prusy z XIX wieku.Pozdrawiam
Pytanie
kucek
Jakieś sugestie od czego to może byc?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.