Lokomotywa Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Napisano 2 Lipiec 2005 czy ktoś z kolegów moze mi zapodać linka do stron jak wyglądały tatuaze SS pod pachą -ja słyszałem że była to wytatuowana grupa krwi ale kolega twierdzi że to był numer ewidencyjny SS
Magach7 Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Numer ewidencyjny tatuowali nie sobie ale swoim ofiarom..
Lokomotywa Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Napisano 2 Lipiec 2005 widzę że z tym tatuazem jest tak jak z Enigmą wszyscy wiedzą że wynależli ją Polacy ale nie wiedza dlaczego Anglicy musieli aż zdobyć egzemplarz z Ubota aby zrozumieć Niemców
michał ł Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 na jarmarku dominikańskim widziałem takiego dobrze odzywionego pana z tatuażem SS pod pachą... ale to chyba nie o to chodzi...
pol Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Z tego co ja słyszałem to ss tatuowało sobie pod pacha grupe krwi, jaka kto miał zeby w razie potrzeby było wiadomo.pozdro pol
Maćko Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 O ile dobrze pamiętam tatuowali sobie równierz numer członkowski z Partii czy cóś.Była o tym mowa w ,,Rozmowach z Katem'' Moczarskiego.Pozdr.
Krzysiek(?) Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 WitamPoczątkowo wszystkim członkom ss, a później jedynie wyższym szarżom tatuowano grupę krwi. Natomiast co do numeru ewidencyjnego, to ... hm, nie bardzo mi się chce wierzyć, nawet jeśli miał zastąpić nieśmiertelnik. Innych oznaczeń urzędowo" nie zamieszczano :).Pozdrawiam K(?)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.