OnyX Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 te 2 gapy to nie SS tytlko Paramilitarne - straz pozarna itp... fajnty 1 klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloma1 Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2005 Dzięki OnyX!No właśnie mi tak nie pasowały z kształtu ani do WH ani do SS...Może ktoś wie coś o tej czaszce?Wdzięczny będę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Słoma, pierniku jeden, miałes do mnie dzwonić:)Bardzo ładne trafienia. Nocne? Moje gratulacje.PozdrawiamMonsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 b/t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 opis :Unteroffizier im Infanterieregiment 17. Als Traditionsträger des früheren Braunschweigischen Infanterieregiments 92 und des Husarenregiments 17 der alten Armee galten das Infanterieregiment 17 und das spätere Kavallerieregiment 41 der Wehrmacht. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Identyczna czaszka piechoty, lub kawalerii wyszła niedaleko Gorzowa, to tak z ciekawostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Pięknie Słoma, teraz oboje mamy po czaszce SS:) Onyx, jak zwykle jesteś niezastąpiony, będę w Twoim mieście w Piątek wieczorem. Prześlę Ci jutro info na GG.PozdrawiamMonsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 ekhem ale która ze słomowych juest SS? jest tam kawaleri WH i pancerniacka.... A no pisz .... jutro bede w rana juz w domu na swoim kompie :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Salve, ano masz rację Onyx. Trochę się zagalopowałem i mi się pochrzaniło jak to wieczorem po paru browcach oglądałem ..hehehe. Mimo wszystko kawaleryjska czaszka jest niczego sobie. Piękny okaz. Napisałem Ci na gadulcu. W piątek się odezwę.PozdrawiamMonsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.