Skocz do zawartości

Brzeg nowe OGNICHO!!!

k-szela

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
draznicie-dlaczego akurat ten week? Jedyny w kyorym musze byc w Bytomiu.
Az zal....
Ale spotykamy sie na Jurze zadwa tygodnie!!

pozdro JMS
  • Odpowiedzi 206
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Miro i reszta proszę o konkrety juz sie pogubiłem.
niedziela wykopki gdze
po południu ognisko u mnie
juz zakupiłem cała wkładke do kociołka Miro wez swój kociołek ja oddałem ten który miałem
pozdrawiam
AK
i jeszcze raz konkretnie gdzie kopiemy
Napisano
Tak Kocur ma wolną chatę, więc wieczorkiem można do niego podskoczyć a rano do Brzegu. Kudłaty, myślę że to dobra myśl. Wojtas to jedziesz wkońcu czy nie w sobotę na wykopki?? A co do Brzegu to Kudłaty weź pomyśl o miejscówce.
Napisano
To o której będziecie wkońcu u Kocura??Ja go zawożę do chaty po 11, więc możecie jechać, a ja potem dojadę do was, jak odbiorę moją panią.
Napisano
Mirek zadzwon do mnie do pracy musimy ustalić zeznania bo sie pogubiłem.
Proszę zgłaszać się kto będzie w niedzielę na ognisku.
pozdrawiam
AK
Napisano
Witam i pozdrawiam Brać Strażacką, tą co to na służbie i nie tylko.Zazdroszcze ognicha niestety u mnie szychta do poniedziałku. Szkoda.
Napisano
Antek.Z Wrocka przyjedzie pięć osób w tym troje z wielkopolski.Natomiast jeśli chodzi o nas:Krzychu,ty i ja-na dzień dzisiejszy...Za Rafała się nie wypowiadam bo nie wiem - coś świruje...
Napisano
KANTON1 dzięki, od środy mam urlop więc będę miał okazję palnąć za wasze zdrowie, a może palniemy wspólnie z dziadkiem Markiem Ż. jeszcze nie piłem za wnuczka.
Napisano
Rano kupie. Dzisiaj sie nigdzie nie ruszałem,bo mam ogromnego kacura po wczorajszym {2,5 litra we czterech}Pijany broń Panie Boże nie byłem - Troche suszy.Właśnie pije sobie piweczko...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie