JMS Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 draznicie-dlaczego akurat ten week? Jedyny w kyorym musze byc w Bytomiu.Az zal....Ale spotykamy sie na Jurze zadwa tygodnie!!pozdro JMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Miro i reszta proszę o konkrety juz sie pogubiłem.niedziela wykopki gdzepo południu ognisko u mniejuz zakupiłem cała wkładke do kociołka Miro wez swój kociołek ja oddałem ten który miałempozdrawiamAKi jeszcze raz konkretnie gdzie kopiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Tak Kocur ma wolną chatę, więc wieczorkiem można do niego podskoczyć a rano do Brzegu. Kudłaty, myślę że to dobra myśl. Wojtas to jedziesz wkońcu czy nie w sobotę na wykopki?? A co do Brzegu to Kudłaty weź pomyśl o miejscówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 ja jadę jeżeli wyjazd tak jak kocur planował na 12tą, ryć mogę do 17tej później zawijam na chatę i na chlanie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Dajcie mi znać przed 12tą co i jak:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 To o której będziecie wkońcu u Kocura??Ja go zawożę do chaty po 11, więc możecie jechać, a ja potem dojadę do was, jak odbiorę moją panią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Mirek zadzwon do mnie do pracy musimy ustalić zeznania bo sie pogubiłem.Proszę zgłaszać się kto będzie w niedzielę na ognisku.pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Witam i pozdrawiam Brać Strażacką, tą co to na służbie i nie tylko.Zazdroszcze ognicha niestety u mnie szychta do poniedziałku. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Antek.Z Wrocka przyjedzie pięć osób w tym troje z wielkopolski.Natomiast jeśli chodzi o nas:Krzychu,ty i ja-na dzień dzisiejszy...Za Rafała się nie wypowiadam bo nie wiem - coś świruje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Ja garnek mam 5 kilowy - powinien wystarczyć.Zresztą każdy będzie miał jeszcze kiełbase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Pozdrawiam dla Hary DZ od pogromców żywiołów - szkoda że musisz......... palniemy za twoje zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 (Zresztą każdy będzie miał jeszcze kiełbase.) I oczywiście goździki dla poprawy nastroju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 KANTON1 dzięki, od środy mam urlop więc będę miał okazję palnąć za wasze zdrowie, a może palniemy wspólnie z dziadkiem Markiem Ż. jeszcze nie piłem za wnuczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Witam!!! To o której to ognicho będę z długasem?????Mam fajne piosenki:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 O 16-tej przyjazd do Antka z wykopków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Hary trzeba palnąć za wnuczka bo lalauś będzie.pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Yowheris o której Ty chcesz wracac do Wrocka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 KANTON trzeba i to porządnie, jakoś nie możemy się z dziadkiem spiknąć, a taka okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Palniemy za wnuka wszyscy - w niedziele hehehe....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Po toaście na takiej imprezie to już na pewno laluś nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Mirek jak nie kupiłeś mi kiełbasy to jutro będziesz w...ał marchewki z rusztu.pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Rano kupie. Dzisiaj sie nigdzie nie ruszałem,bo mam ogromnego kacura po wczorajszym {2,5 litra we czterech}Pijany broń Panie Boże nie byłem - Troche suszy.Właśnie pije sobie piweczko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Opiwku mogłeś nie wspominać wiesz ja dzisiaj o suchym pysku. Ale i tak cię to nieusprawiedliwia.Jutro marchew sute z grila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Mam dzisiaj taki zap.......ol że nie mam nawet czasu taczki załadować. hhehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Apropo marchwi - to ja poproszę o pietruszkę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.