KudłatyHD Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Można coś pomyśleć o jakimś ognisku:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Jestem w pracy.Miro kociołek obowiązkowy.A ognisko może zrobimy u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 U Antka na ogrodzie będzie super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Antek. W niedziele zjedzie do ciebie trochę osób.Będzie gitara,wóda i kociołek hehehe....Mam nadzieje,że się nie rozmyśliłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Mirek jak najbardziej. Myślałem też o twojej gitarce.Czy wykopki też będą? Musimy uzgodnić zeznania. Jurto jestem w pracy (31.8.2005) wpadnij. Kociołek itp....Krzysiek moja ładniejsza połowa potrzebuje witaminę D-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Mam noweko laptopa i mogę mailować już z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Proszę wszystkich kopaczy z Brzeskiej ekipy o emaile muszę odnowić książke adresową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 A skąd wezmę adres mail? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 A wykopy też.Do szesnastej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 Cze. Antoś no nie mów że ma krzywicę:))) bo nie wygląda na to:)))) Jestem jutro od 8 w pracy wpadnij jak nie dasz rady to ci podrzucę D3 jak masz służbę???, ja nie wiem jak u mnie z niedzielą ale wieczorkiem wpadnę na jaką kiełbachę:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 Miro co do niedzielnej wyprawy dam jeszcze znać, może skoczymy na moje nowe miejsce lasek jest ciekawy mauserki i ppszki wychodziły. Antek wie mniej więcej gdzi:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 W niedzielę z rana wyruszymy wesołym busem do Brzegu i coś pokopiemy, może koło lotniska jakies pole, jak nie będzie słońce walić po oczach. A jak będzie to trzeba lasek znaleść.Z Wrocka przyjedzie Kudłaty :)), Wojtas, Kocur, Yo Wheris i Miro:))Gitarka i kociołek musi byc obowiązkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Istnieje szansa,że nas będzie więcej niż w lutym na ognisku hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Szmalcu ni mam, ale wódkę przywiozę i spodnie mają być na miarę, a jak nie to sam wypiję;-) A kota nie przywożę oszołomy!! W lutym było git i mrowie osób, o a czy past wie o planowanym ognichu??? A w piątek odpadam, no a co z sobotą i z wyjazdem z Kocurem popołudniu? Kopiecie? No i o której wyjazd w niedzielę, ja mam zaplanowane sponiewieranie na podwójnych urodzinach więc o 8-mej czy której tam dziwnej godzinie nie wstanę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Wojtas.O 9-tej żebyś był na nogach w niedziele.Jak nie to cie z betem zapakujemy...A w sobote jasne,że kopiemy - kocura odbieremy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 No no niezły bałagan się szykuje. Miro jaką chabanine daje się do kociołka. Mam całą zieleninę na ogrodzie. I jak się doczytałem startujemy o 9:00. Musimy jeszcze określić miejscówkę. Widziałem u ciebie w busie takie metalowe widelce do pieczenia kiełbasy na ogniu, masz je jeszcze czy już przepiłeś.Pozdrawiam AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Do kociołka idzie tania kiełbasa i boczek lub podgardle{lepiej podgardle bo dużo tańsze}.Widelce jeszcze są a kudłaty ma więcej jak nam braknie.Szykuje teraz teksty na ogranie impreski hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Imprezki...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Sztućców do grila mam jeszcze cały karton heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Kudłaty piszę się na te widelce w ramach reparacji wojennych. Prawdopodobnie wpadnie mój kolega też z gitarą. Oj będzię siędziało....Wojenko wojenko cóż rześ ty za pani....Hit mego syna z wakacji w zamojskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 No to pojedziemy na dwa baty....Chciałem powiedzieć dwie gitarrrrry hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Kanton nie ma sprawy zabiore dla Ciebie kilka zestawów:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Marcin.I talerzyki jednorazowe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Gdzie i o której się umawiamy na kopanie i o której u Antka??? Na...:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Miro a co z sobotą?Jedziemy? O której? Kocur będzie u mnie prawdopodobnie. Czy na noc zostajemy na miejscówce?Namioty czy coś takiego?A z rańca moglibyśmy na Brzeg jechać? Jak koledzy myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.