Skocz do zawartości

Brzeg nowe OGNICHO!!!

k-szela

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Cze. Antoś no nie mów że ma krzywicę:))) bo nie wygląda na to:)))) Jestem jutro od 8 w pracy wpadnij jak nie dasz rady to ci podrzucę D3 jak masz służbę???, ja nie wiem jak u mnie z niedzielą ale wieczorkiem wpadnę na jaką kiełbachę:)))

W niedzielę z rana wyruszymy wesołym busem do Brzegu i coś pokopiemy, może koło lotniska jakies pole, jak nie będzie słońce walić po oczach. A jak będzie to trzeba lasek znaleść.
Z Wrocka przyjedzie Kudłaty :)), Wojtas, Kocur, Yo Wheris i Miro:))
Gitarka i kociołek musi byc obowiązkowo.

Szmalcu ni mam, ale wódkę przywiozę i spodnie mają być na miarę, a jak nie to sam wypiję;-) A kota nie przywożę oszołomy!! W lutym było git i mrowie osób, o a czy past wie o planowanym ognichu??? A w piątek odpadam, no a co z sobotą i z wyjazdem z Kocurem popołudniu? Kopiecie? No i o której wyjazd w niedzielę, ja mam zaplanowane sponiewieranie na podwójnych urodzinach więc o 8-mej czy której tam dziwnej godzinie nie wstanę!

No no niezły bałagan się szykuje. Miro jaką chabanine daje się do kociołka. Mam całą zieleninę na ogrodzie. I jak się doczytałem startujemy o 9:00. Musimy jeszcze określić miejscówkę. Widziałem u ciebie w busie takie metalowe widelce do pieczenia kiełbasy na ogniu, masz je jeszcze czy już przepiłeś.
Pozdrawiam
AK

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie