KudłatyHD Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Mirek kanalio wyjaśnij mi wszystko heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 A gdzie reszta krzykaczy....????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Przecież nie ja kurwa go mać wymyśliłem to ognisko....!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Jutro powinienem być już w trasie...Zostałem specjalnie,bo ma być ognisko"....Gdzie jest ojciec tego tematu...???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Przepraszam wszystkich gości,których zaprosiłem na sobotnie ognisko.Impreza nie odbędzie się....!!!!Ludzie,którzy założyli wątek dali dupy....Bardzo mi przykro ale nie wynika to z mojej winy...Z góry przeszczegam przed angażowaniem się we wszelkie tematy związane z ludżmi z Brzegu lub ogniskami w Brzegu...Występują tu bardzo nie poważni ludzie...Tym bardziej jest mi przykro,że sam jestem z Brzegu...Ja osobiście nigdy już nie zabiorę głosu w tych tematach..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 Mirek piłeś coś wczoraj??:))Kanton może netu nie ma sprawnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 Ostatni post.Do kudłatego.Temat gnije tu od dwóch tygodni....Więc nie pierdol mi tu o nie działających netach - są jeszcze telefony.Nie ja wymyśliłem to ognisko...Kudłaty,pisz na priv. lub GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 ok heheh.Bądz lepiej w Złotym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Witam pieniaczu (Miro) !Mam uwalony modem w domu (piorun uwalił całą sieć tel.)Krzysiek miał pogrzeb W sobotę lało.Przynajmniej pomachaj ogonkiem i się nie denerwuj.pozdrawiamAKw pracy jestempsa jak się dąsasz to co być dołów się nakopał głęboko i na darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 mirek daj głosbrakuje mi ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Miałem, racje że Ci net odcięło heheh. Mirek wyjechał juz chyba. Albo jutro wyjeżdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 albo siedzi naduty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 Witam już jestem ognicho wciąż aktualne tak jak napisał KAnton miałem pogrzeb ziemia zabrała mojego Teścia w środę jeszce mi o skarbach opowiadał ,a siedem godzin póżniej już chłopa nie ma:((( dobry był z niego Teść:(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 wyrazy wspolczucia jesli byl z niego dobry chlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Wspołczuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 miro możemy się w sobotę upodlićmoja ładniejsza połowa zostaje w domu i możemy nadrobić zaległe ogniskopozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Antek odpowiadam na twoje pytanie: Niestety Mirka nie widziałem. Wiem, że miał jechać w góry tylko nie wiem na ile. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Mirek jest w Zakopcu do 28 lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Teraz wróciłem z Zakopca.Lecz jutro jadę na Mazury.Wracam 24.sierpnia.Pozdro.Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 miro Ty domokrążco:-) Ja też tak zapirdzielam po wioskach, jutro mam wyjazd znów na wiochę. Pozdrawiam i życzę wielu fantów!!;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 Wojtas......Zajmij się zbieraniem szczawiu....???? heheheh....Ja przywiozę zajebiste fanty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Czas by się spotkać gdzieś w terenie i pochwalić wakacyjnymi fanciorami....Troszkę się napić i pogadać - co wy na to...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Może za tydzień...??? dawajcie jakieś pomysły. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Może ściepa do kociołka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2005 Jestem ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Juto będe u Kantona trza się zgadać:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.