k-szela Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Jak w temacie . Czekamy z Antonim na propozycje. Miro jaki termin byś proponował. Marcin już powiadomiony czekamy!!! na resztę. Przyjezdni mile widziani zapraszamy. Będzie się działo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Imprezowi z was chlopaki:);] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Jak ognisko to ognisko. Zgłaszać propozycje miejscówki i terminu. Będą atrakcje.pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Teraz mam napięte terminy, cięgle jakieś wyjazdy w teren:)))Więc my z Mirkiem razem odpadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Nie mówimy już ale coś trzeba myśleć:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Może za tydzień w sobotę...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 I jeszcze jedno,nie dawajcie generałowi wódki !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Pomyślcie o miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 heheh, nie wyjezdzasz do Zakopca w nastepną sobote???Ale z Ciebie stary sciemniacz heehe.Odezwij sie co ze Złotym Stokiem. temat jest na obliczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 Dwie sprawy,które wiem na pewno....Pierwsza,że w przyszły poniedziałek będe już w Zakopcu.Druga,że w przyszłą sobotę będę jeszcze do dyspozycji....Kanalio kudłata.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 A co do Złotego,to nie dam rady.Muszę pozamykać rozpaprane roboty budowlane. Szkoda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 No ja też jestem........!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 No co jest chłopcy ogniskowcy.....????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Przyjezdzajcie 22,23,24 lipca na ognisko do Złotego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Może mi się w końcu też uda skorzystać z zaproszenia dawno wystawionego, jakoś do tej pory nie miałem czasu by z Wami wyskoczyć. Mam nadzieję, że tym razem się uda, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Kudłaty nie zawracaj dupy ze Złotym....Najpierw jest ognisko w Brzegu w tą sobotę...Zapraszamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roobert Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 A gdzie i o której to ognicho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Na ognisku będę, szykuj wódke i ją najlepiej zmroź w zamrażalniku. hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Gdzie są ci co się domagali ogniska - jutro już piątek !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 To jest to ognisko czy nie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Apel do pomysłodawców tematu : co jest grane ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Co jest z tym spaniem w puszczy heheNie wiem czy to jest dobry pomysł ale niech będzie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Mirek już określił gdzie ma być to ognisko. Ja wiedziałem ale zapomniałem :)pozdrawiamAKmirek napisz dokładnie bo co pisane to pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Ale sie dzis wstepnie nachlałem hehehe, nie wiem czy mnie moja pusci na cała noc, myślałem ze wyjazd sobota rano i powrót sobota 22:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.