Skocz do zawartości

Do wyrozumiałych.

Foster73

Rekomendowane odpowiedzi

Wielka prośba do wszystkich wybierających się na zlot w Darłowie. Z przyczyn ode mnie niezależnych (problemy zdrowotne) to będzie już niestety drugi z kolei zlot, w którym nie wezmę udziału. Miejcie litość dla chorego i dajcie chociaż po powrocie pocieszyć oczy fotkami ze zlotu.
Nie wiem jak będzie Wam wygodniej, na forum czy na priva. Tak czy siak z góry dziękuję.
Pozdrawiam. Foster73

I jeszcze jedna sprawa. Może ktoś z Legnicy lub okolicy jadąc na wykopki weźmie mnie dla towarzystwa". Pożytek ze mnie niewielki, bo mam nogę w gipsie ale chętnie w zamian zaoferuję do użycia mojego HS3 bo już 2 sezon leży nieużywany i jeszcze mi się w nim pająki zalęgną. Obiecuję, że nie będę narzekał, jak na żołnierza przystało :-).

1.ignorant - dzięki za to, że jednak mnie zauważyłeś
2.MAUSER HESS - ciężko zrozumieć kogoś, gdy nie było się w podobnej sytuacji. Ludziska tacy już są. Pewnie wielu tutaj będąc załatwionym przez Araba a cacy" założyłoby sobie poprostu pętelkę na szyję, ale ja wierzę że kiedyś znów wezmę piszczałkę i pójdę w las. :-)
Pozdrawiam.
3.wons - dzięki. Chodzi mi o ogólne fotki z imprezy, wszystkiego po trochę. Wtedy poczuję jakbym prawie tam był.
Pozdrawiam.

Zlot trwa od poniedziałku, więc już pewnie dużo aszych" tam jest. Gdyby nie moje poprawki i starszego wonsa praca, też byśmy już tam byli. Pewnie dlatego był brak odzewu.
Na ile będziemy mogli, na tyle napstrykamy fotek, ale tylko z jednego dnia.
pozdr.G

bastus0 - nikogo nie chciałem zaginać :-) ale faktem jest, że z perspektywy tego co przeszedłem, na zloty i zabawy w wojnę patrzę trochę inaczej.
wons - serdeczne dzięki. Miłej zabawy i wielu wrażeń. Czekam na eportaż".
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie