Foster73 Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Wielka prośba do wszystkich wybierających się na zlot w Darłowie. Z przyczyn ode mnie niezależnych (problemy zdrowotne) to będzie już niestety drugi z kolei zlot, w którym nie wezmę udziału. Miejcie litość dla chorego i dajcie chociaż po powrocie pocieszyć oczy fotkami ze zlotu.Nie wiem jak będzie Wam wygodniej, na forum czy na priva. Tak czy siak z góry dziękuję.Pozdrawiam. Foster73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2005 I jeszcze jedna sprawa. Może ktoś z Legnicy lub okolicy jadąc na wykopki weźmie mnie dla towarzystwa". Pożytek ze mnie niewielki, bo mam nogę w gipsie ale chętnie w zamian zaoferuję do użycia mojego HS3 bo już 2 sezon leży nieużywany i jeszcze mi się w nim pająki zalęgną. Obiecuję, że nie będę narzekał, jak na żołnierza przystało :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Nieee, no super koledzy. 160 odsłon tematu i ani ok.stary" ani nawet spadaj"? Aż taka ignorancja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ignorant Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 spadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Ale Cie potraktowali:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Jak będziemy w stanie to trochę popstrykamy i podeślemy. A tak konkretnie, to jakie fotki? Sprzęt, mundury czy to co na straganach? ;)Szybkiego powrotu do zdrowia.pozdr. wons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2005 1.ignorant - dzięki za to, że jednak mnie zauważyłeś2.MAUSER HESS - ciężko zrozumieć kogoś, gdy nie było się w podobnej sytuacji. Ludziska tacy już są. Pewnie wielu tutaj będąc załatwionym przez Araba a cacy" założyłoby sobie poprostu pętelkę na szyję, ale ja wierzę że kiedyś znów wezmę piszczałkę i pójdę w las. :-)Pozdrawiam.3.wons - dzięki. Chodzi mi o ogólne fotki z imprezy, wszystkiego po trochę. Wtedy poczuję jakbym prawie tam był.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Miałeś spotkanie z Bin Ladenem???Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Coś w tym stylu. Byłem na 2 zmianie w Iraku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastus0 Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 hehe to was zagioł...szczury domowe" hiehie pzd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Zlot trwa od poniedziałku, więc już pewnie dużo aszych" tam jest. Gdyby nie moje poprawki i starszego wonsa praca, też byśmy już tam byli. Pewnie dlatego był brak odzewu. Na ile będziemy mogli, na tyle napstrykamy fotek, ale tylko z jednego dnia. pozdr.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 bastus0 - nikogo nie chciałem zaginać :-) ale faktem jest, że z perspektywy tego co przeszedłem, na zloty i zabawy w wojnę patrzę trochę inaczej.wons - serdeczne dzięki. Miłej zabawy i wielu wrażeń. Czekam na eportaż".Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Napewno wezmiesz piszczalke:)Ja miałem reke w gipsie to ostro saperka machalem:) A przy zdjeci gipsu wysypalo sie pol kilo piachu...ale wiadomo...wywrucilem sie na ziemi i mi se wsypał:)Bedzie dobrze.Zdrowwiej szybko zebys mógł w las ruszyc.Pozdawiam Serdeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 W drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 Wszędobylski kurz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 ...osiadał wszędzie, co niektórzy skwapliwie wykorzystywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 Różności można było kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 inne fotki będą na innym poście.http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=195977pozdr. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 Bardzo ciekawe , a tam przypadkiem na jednej fotce nie leży P08 z długą lufą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2005 Super. Serdeczne dzięki za odzew. Za rok już nie odpuszczę i kto wie, może się tam spotkamy?pozdr. Foster73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Haki, zobacz lepiej na ten dłuższy egzemplaż wyżej, troszkę pordzewiały.Może i w przyszłym roku się spotkamy na zlocie? Kto wie?pozdr.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Tak Dzięki za relację. Super fanty. szczególnie te białe małe naprawdę antyki militarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.