Skocz do zawartości

Medal of Honor-pomocy.

amsel44

Rekomendowane odpowiedzi

Zdobylem 'tygryska', obronilem most przed wysadzeniem teraz stoje i mam oslonic czolg .z gadki rozumiem uzyj lornetki i radiem scagnij ostrzal artylerii- wlasnie jak ? .gapiac sie przez lornete rozwala mnie szybko jakis fryc .strzelajac do fryca inne niemieckie czolgi rozbijaja mojego na moscie. oczywiscie pozorny pat.(swietne walki z niem. snajperami - wczesniej).jak scagnac ostrzal armat?.

nie pamietaj dokladnie o jaka misje chodzi, ale lornetki uzywasz do naprowadzania ostrzalu artylerii badz bombardowania lotniczego. Bierzesz lornetke nakierowujesz(porostu patrzysz) na cel ktory ma byc zniszczony i naciskasz jeden z klawiszy myszki, nie pamietam ktory ale dojdzieswz sam metoda prob i bledow:)Po chwili powinno rozlec sie piekne pierdut" i przeciwnik jest juz kupka popiolu. Powodzenia:)

• 2 weeks later...
Kolega Grzesio ma rację,tak rób a dasz radę, trzeba jeszcze uważać na jak się nie myle od czsu do czasu zapędzających się na twoje stanowisko niemców, także obracaj się czasem w kierunku schodów:)
pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie