Skocz do zawartości

Grupy rekonstrukcyjne wroclaw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
wiem, że na pewno są Niemcy", no i my czyli wrześniowcy,ale na razie nie zrzeszeni ściślej (patrz:
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=186855 )
- możemy razem poćwiczyć, z wojennego LWP do września mundurowo niedleko :), chyba, że miałbyś ochotę na zmienić zainteresowania na wrześniowe.
pozdro
J.

no zasadniczo rzecz ujmujac mozna by sprobowac
moj GG:6506739 co prawda najlepiej bylo by red army bo od tego mam glownie munduru wieksza czesc ale niemcy tez mnie jakos nie przerazaja( mam kompelcki ale bez helmu raczej nowka ale zawsze mozna przerobic na jakiegos sturmana:D) co prawda najlepiej mi pasuje LWP albo Armia czerwona bo do tego jeszcze bym Kb mial cwiczebny ale zawsze ladnie wyglada:D

pozdrawiam

• 3 weeks later...
Witam!

Jeager - można poprosić o jakiś namiar na owych Niemców" z okolic Wrocławia? Mejl, GG, www... - cokoliwek.

Mam kilka pytań, ale w nawale różnych rodzajów hobby jakie uprawiam" to zaczęło mi się specjalnie ostatnio podobać :)))

Zdroofka
Andrzej

Sheriff z drezyn????
Ludzie, gdzie to sie można spotkać. Czy decyzja o umundurowaniu to pod wpływem pewnych zdjęć ze strony FPKW ;)
Ale myśmy tam w polskich mundurach byli....
Pozdrawia Marcin Starachowicka Kolej Wąskotorowa/starszy szeregowy na potrzeby Bzury 2005 :)

szeregowiec, szeregowiec - a nie szeregowy!!! Marcinie P.
a a propos Niemców" Sherrif nie znam namiarów niestety- ale jest osoba na forum o nicku bodajże pawel breslau, nie wiem czy jest z Wrocławia i ma kontakt z iemcami", ale wszystko na to wskazuje ;) pozdro.
J.

MarcinieP - ten sam dokładnie :)))))
Moje zainteresowania tym tematem siągają czasów zamierzchłych kiedy jeszcze dinozaury chadzały stadami po ziemi a ja do podstawówki późnej (8 kl) chodziłem :P To taki rodzaj powrotu do korzeni. W końcu nie samymi drezynami żyje człowiek :P

Jeager - dzięki - już się Paweł odezwał do mnie i wstępny kontakt nawiązany.

Zdroofka
Andrzej

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie