kikifas Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2005 szukam kogos kto posiada dwie gierki z serii CC. chodzi o częsć II- A brigde ... , bardzo staaara giera i częsć III-The Russian Front. Według mnie jest to klasyka nie majaca w sobie równych nawet w dzisiejszych czasach. ja posiadam w swej kolekcji częsć IV- Battle of Bulge i częsć V- Invasion Normady. Jak kto tego szuka to proszę bardzo. Możemy zrobić szacher-macher lub jak kto woli powymieniać się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Witam !! jak bym był na miejscu, w chacie (a nie prędko to nastapi :/) chętnie bym Ci płytki podesłał ale niestety... A jeśli Ci się juz troszkę nudzą 'gołe' IV i V to zapraszam na polską stronę CC i do działu linki. Znajdziesz tam linki do stron, gdzie możesz ściągnąc sobie mody do CC. Do V polecam szczególnie 'Gold-Juno-Sword' (GJS) a do IV hard corowego Vet-moda. Dla mnie przwyzszają 'normalne' CC.Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kikifas Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Ok. Przecież jesć nie wołają. jak by co zawsze mnie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 Witam!!!Panowie a wy rozmawiacie o oryginalnych grach? Mama nadzieje ze tak.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero66 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 jaki jaest adres polskiej strony CC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 gdy w polskim google wpiszesz 'close combat', zaznaczysz, żeby szukało tylko wśród polskich stron to powinno Ci się ukazać na pierwszym miejscu.Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzl Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Czy Close Combat III jaki pojawił się w ofercie niektórych sklepów w cenie około 124-118 PLN to jakieś wznowienie, czy ktoś próbuje za ciężką kasę upchać używane egzemplarze?Jakieś dwa lata temu gra ta kosztowała dokładnie 29,99 PLN.Niestety, nie kupiłem jej, a posiadaną płytkę zajechałem dosłownie na śmierć /na krawędzi płytki popękała, i odkleiła się warstwa z nagraniem/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slate Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 Pierwsze dwie czesci sa do sciagniecia za darmo (oficjalnie) o tutajhttp://www.the-underdogs.org/genre.php?id=11Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.