Skocz do zawartości

Czy ma ktoś może jeszcze te filmiki z wykopków pod Stalingradem??

Saper.17

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tak jak w temacie . jeśli ktoś ma to prosił bym o udostępnienie:))
ONE BYŁY JAKIŚ CZAS TEMU NA FORUM. SPRAWDZAŁEM ALE TE LINKI SA JUŻ NIE AKTUALNE:(
Pozdro

Saper
Napisano
temat tych filmikow ostatnio juz byl. pytalem publicznie MTC czy moge wrzucic filmiki na hub i nie mial nic przeciwko.
mam ich 6 czy 7 i udostepniam na hubie documentaries.loopback.nu . dla nie znajacych tematu direct connect polecam wpisanie dc++ w google. wszystko sie wyjasni:)

pozdr
Tomek

ps. Sniper 1939 - jestes moze na jakims hubie dostepny?
Napisano
jaca nie wrzeszcz tak. nigdy nie znalem ip tego huba wiec go nie podalem. ot, wpisuje adres(podany wyzej), lacze sie i juz... nie inaczej:)

warunki uzytkowania wyskocza wam w komunikacie. chyba 5GB share w tym koniecznie cos zwiazane z tematyka huba. bez 5G nie wejdziesz na hub, bez odpowiedniej zawartosci Cie z niego wyprosza.

powodzenia i zapraszam
Napisano
dla tych, ktorym sie nie uda dostac na dukumentalny jeszcze hub ASK - adres wołami specjalnie dla jacy ;P - dc.cn.net.pl:411 ewentualnie taki - dchub://tbpsh.no-ip.com:1111 - ale za transfer z nich nie recze. raczej lagi... szukac thoma albo folderu russian explorations
Napisano
sory ale ja mam 150 MB tych filmow...
na darmowych serwerach sa absurdalne limity. na przyklad na 150m.com masz niby 150mega miejsca ale dzienny limit to 40mb a limit wielkosci pliku to 1 megabajt ! wiec zapomnijmy o darmowych serwerach...

udostepniam przez dc - adresy jak wyzej.

pozdrawiam
Tomek

ps. chyba, ze ktos jest z wawy. kontakt na priv
Napisano
http://rapidshare.de/

Do 50 mb wchodzi, probowalem, download bez limitu,jak ktos zaladuje i na maila mu przyjdzie adres, albo skopiuje go od razu po zaladowaniu, niech poda tu link.
Krotka instrukcja obslugi, dla niekumatych w angielskim: Po kliknieciu podanego tu przez udostepniajacego linka, na dole w tabelce, wybierz opcje free" i dalej po otwarciu nowej strony, znow nalezy isc na sam dol. Tam widac odliczanie sekund - czas oczekiwania na polaczenie z serwerem, a jak juz ow czas uplynie, na koniec wyskakuje wieeeeelki link, po kliknieciu ktorego zaczynasz sciagac.

A ja akurat mam tam mp3 Jacka Kleyffa pt. Oowiesc o smierci Brunona Schulza. Jak ktos chce, niech sobie przecwiczy, a przy okazji, jesli nie wie, dowie sie jak w czasie wojny zginal ow artysta, bo ta smierc byla wyjatkowo tragiczna i wrecz dramatycznie...idiotyczna, ale tak wlasnie bylo.

http://rapidshare.de/files/2614572/13-Opowiesc_o_smierci_Brunona_Schultza.mp3.html

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie