danieloff Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 Witam. Od pewnego czasu zacząłem trafiać i gromadzić sporo guzików, niektóre nawet ciekawe. Mam pytanko do guzikowców" - jak eksponujecie swoje zbiory, szukam jakiegoś pomysłu, bo jak na razie po prostu wrzucam je do szklanego wazonu.Daniel
remek Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 WitamNajłatwiejszym sposobem jest wbijanie je w tablice korkową.
danieloff Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 Myślałem o tym, a te bez ucha przyklejać?
herrmateuss Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Mozna tez naszywac na sukno i to wszystko w ramke.Mozna tez uzywac czegos na kształt klaserów na znaczki.
yasioo Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Ja to moje piękne guziki eksponuję układając na ładnej chustce na półce z tego względu że wiele z nich niestety nie ma uszek i nie idzie przyszyć aby powiesić na ścianę. Chustka jest z tego względu żeby oliwka z czyszczonych guzików nie niszczyła półek, oliwka ładnie podkreśla napisy i insygnia na guzikach. Teraz się przymierzam do zdobycia jakiejś gablotki z demobilu i położenia jej na półce z guzikami pod szkłem aby się nie kurzyły. Yasioo yasiooxx@wp.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.