Skocz do zawartości

poczebny schemat wykrywacza ARMAND

misza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poczesuje schematu podłączenia kabla cewki do pulpitu urwała mi się wtyczka trudno określić kutry kolor do którego bolca przylutować wykrywacz to ARMAND EXPLORER z góry dziękuje i pozdrawiam

Napisano
Witam . na obudowie wykrywacza masz numer telefonu do producenta. zadzwoń do niego napewno ci to naprawi za śmieszne pieniądze . wykrywacz możesz do niego przesłać pocztą i przy odbiorze zapłacić za naprawę . Pozdrawiam sebulaa
  • 2 years later...
Napisano
Potrzebuję wszelkich info na temat ARMAND EXPLORER.Najlepiej opis działania w terenie,jak również schemat i ewentualnie możliwość modyfikacji.
Napisano
Justomen, poczytaj trochę n/t prawa autorskiego, a potem opowiadaj dowcipy. Jak nie rozumiesz czym się różni publikacja mojego zdjęcia, zabezpieczonego moim logo, z zapisanym ostrzeżeniem o ochronie praw autorskich, od publikacji Twojego zdjęcia... to współczuję.
Dobrze byłoby, żebyś więcej czytał, nim zabierzesz głos.
Napisano
Wykrywacz można naprawić u producenta, należy przysłać sterownik i sondę, bez rurek, do środka paczki należy włożyć swój adres i nr telefonu.
Napisano
żadnego zdjecia nieumieszczałem.dlaczego w tobie tyle nieprzyjemnosci? wyluzuj chłopie. prospektor niejest az taki zły. znalazłem nim pare fajnych fantów nawet boratynek pare. ostatnie spostrzezenia dotyczace twojego wykrywacza to czarny kolor sondy.po wyjsciu z zimnego lasu na ciepłe słoneczko potrzeba troche czasu zeby sonda sie nagrzała i ustabilizowała sie. moze kolorek biały?
Napisano
armand dlaczego nazywasz ludzi pracujacych przy kanalizacji cyt. ludzie mało myslacy"?Ci ludzie cieżko i uczciwie pracują. Wybrali taka prace, a ciężka praca nie hańbi. wysoko nosisz głowe.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie