misza Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Napisano 17 Czerwiec 2005 Poczesuje schematu podłączenia kabla cewki do pulpitu urwała mi się wtyczka trudno określić kutry kolor do którego bolca przylutować wykrywacz to ARMAND EXPLORER z góry dziękuje i pozdrawiam
sebulaa Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Witam . na obudowie wykrywacza masz numer telefonu do producenta. zadzwoń do niego napewno ci to naprawi za śmieszne pieniądze . wykrywacz możesz do niego przesłać pocztą i przy odbiorze zapłacić za naprawę . Pozdrawiam sebulaa
kundzio11 Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 Potrzebuję wszelkich info na temat ARMAND EXPLORER.Najlepiej opis działania w terenie,jak również schemat i ewentualnie możliwość modyfikacji.
fido Napisano 26 Luty 2008 Napisano 26 Luty 2008 porozmawiajcie z producentem naprawde warto. nie gryzie.
justomen Napisano 26 Luty 2008 Napisano 26 Luty 2008 I napewno sądem postraszy za publikowanie zdjec bez jego zgody.
armand Napisano 26 Luty 2008 Napisano 26 Luty 2008 Justomen, poczytaj trochę n/t prawa autorskiego, a potem opowiadaj dowcipy. Jak nie rozumiesz czym się różni publikacja mojego zdjęcia, zabezpieczonego moim logo, z zapisanym ostrzeżeniem o ochronie praw autorskich, od publikacji Twojego zdjęcia... to współczuję. Dobrze byłoby, żebyś więcej czytał, nim zabierzesz głos.
armand Napisano 26 Luty 2008 Napisano 26 Luty 2008 Wykrywacz można naprawić u producenta, należy przysłać sterownik i sondę, bez rurek, do środka paczki należy włożyć swój adres i nr telefonu.
justomen Napisano 27 Luty 2008 Napisano 27 Luty 2008 żadnego zdjecia nieumieszczałem.dlaczego w tobie tyle nieprzyjemnosci? wyluzuj chłopie. prospektor niejest az taki zły. znalazłem nim pare fajnych fantów nawet boratynek pare. ostatnie spostrzezenia dotyczace twojego wykrywacza to czarny kolor sondy.po wyjsciu z zimnego lasu na ciepłe słoneczko potrzeba troche czasu zeby sonda sie nagrzała i ustabilizowała sie. moze kolorek biały?
justomen Napisano 27 Luty 2008 Napisano 27 Luty 2008 armand dlaczego nazywasz ludzi pracujacych przy kanalizacji cyt. ludzie mało myslacy"?Ci ludzie cieżko i uczciwie pracują. Wybrali taka prace, a ciężka praca nie hańbi. wysoko nosisz głowe.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.