Piorek Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Napisano 15 Czerwiec 2005 Witam,wyskoczyly mi dzis z ugora dwa takie drobiazgi, cos na ksztalt kieliszka wykonane z mosiadzu...
Morand Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 czescta blaszka to zeton dominalny, wewnetrzny pieniadz w np. folwarku, duzy artykul o tych zetonach jest na stronie poszukiwanieskarbow.compozdrawiam maciej
Piorek Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Napisano 15 Czerwiec 2005 Witam,wyskoczyly mi dzis z ugora dwa takie drobiazgi, cos na ksztalt kieliszka wykonane z mosiadzu...
Piorek Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Napisano 16 Czerwiec 2005 Witam,dzieki Macku za info, sprawdzalem na PS" bardzo podobne do tego krazka ktory znalazlem:)PozdrawiamPiorek
Piorek Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Napisano 15 Czerwiec 2005 ...od gory zamykany korkiem:) Co to za cudo? Pojemniczek na jakas masc czy cos takiego?
Piorek Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Napisano 15 Czerwiec 2005 ... i taka blaszka, bez sladu mocowania czy dziurki.Czekam na Wasze pomyslyPozdrawiamPiorek
HU13ERT Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 Co do pierwszego przedmiotu: czy ten korek" to nie świeca bo mi to wygląda na świecznik mosiężny...Pozdrawiam.
Pytanie
Piorek
Witam,
wyskoczyly mi dzis z ugora dwa takie drobiazgi, cos na ksztalt kieliszka wykonane z mosiadzu...
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.