ARTI123 Napisano 12 Czerwiec 2005 Autor Napisano 12 Czerwiec 2005 prosze o identyfkacje.Luska dosc nietypowa kaliber ok 8.5mm wysokosc 11mm. splonka taka jak w kbksie i na splonce wizerunek carskiego orla z liteami SB na srodku sylwetki orła.wydaje mi sie ze to od jakiegos rewolweru .Arti
ARTI123 Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Napisano 17 Czerwiec 2005 Witam panowie dzeiki za zidentyfikowanie luseczki ale prosilbym jeszcze o jakies zdjecie tego floberta bo nigdy sie z tym nie spotkalem dzieki pozdr Arti.
ARTI123 Napisano 12 Czerwiec 2005 Autor Napisano 12 Czerwiec 2005 prosze o identyfkacje.Luska dosc nietypowa kaliber ok 8.5mm wysokosc 11mm. splonka taka jak w kbksie i na splonce wizerunek carskiego orla z liteami SB na srodku sylwetki orła.wydaje mi sie ze to od jakiegos rewolweru .Arti
ARTI123 Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 dzięki Jadziawszystko jest tak jak napisałeś(wys.11mm.), brak jest tej iglicy tylko jest normalnie zbita(na krawędzi denka)pozdrawiam-arti
Jadzia Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 Jak normalnie zbita na krawędzi jak w kbks-ie to Flobert.pzdrJadzia
Pytanie
ARTI123
Luska dosc nietypowa kaliber ok 8.5mm wysokosc 11mm. splonka taka jak w kbksie i na splonce wizerunek carskiego orla z liteami SB na srodku sylwetki orła.wydaje mi sie ze to od jakiegos rewolweru .Arti
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.