jotes Napisano 9 Marzec 2003 Autor Napisano 9 Marzec 2003 Nie ma problemu :-) Gorzej, że miałem nadzieję, że napiszecie mi dlaczego to jest P-7, a nie P-11 (albo na odwrót), albo co to za dwa kominy w tle (w podtekscie: jakie lotnisko?), albo jeszcze cos ciekawego...Do wieczorka,jotes
jotes Napisano 9 Marzec 2003 Autor Napisano 9 Marzec 2003 Przepraszam za czkawkę.P.S. Żeby nikt nie wykonywał nerwowych ruchów - jeśli kominy, to oczywiście nie lotnisko, chodziło mi oczywiście o miejsce (tzn. lądowisko, przygodne etc.)
polsmol Napisano 9 Marzec 2003 Napisano 9 Marzec 2003 PZL P-7 miał bardziej kańciasty statecznik pionowy.Fabryka jak fabryka, ale ma dwa kominy czyli jest to coś sporych rozmiarów.
Gość Napisano 10 Marzec 2003 Napisano 10 Marzec 2003 To PZL P-11a, można poznać po kolektorze wydechowym na silniku i charakterystycznym usterzeniu pionowym. Najwięcej P-11a było w Brygadzie Pościgowej, więc zdjęcie może być z okolic Warszawy?Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.